Διονύσης Ατζαράκης: «Έφαγα τασάκι στο κεφάλι και έτρεχα για ράμματα»
Τηλεόραση

Διονύσης Ατζαράκης: «Έφαγα τασάκι στο κεφάλι και έτρεχα για ράμματα»

Διονύσης Ατζαράκης: «Έφαγα τασάκι στο κεφάλι και έτρεχα για ράμματα»

Όσα είπε για τη μίνι σειρά που ετοιμάζει

Καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε ο Διονύσης Ατζαράκης και αναφέρθηκε τόσο στο stand up comedy όσο και τη μίνι σειρά έξι επεισοδίων που ετοιμάζει.

Όπως ανέφερε, από μικρός είχε την αίσθηση του χιούμορ και όσο περνούσαν τα χρόνια το καλλιεργούσε όλο και περισσότερο.

Σε ηλικία 20 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το stand up και πλέον είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους του είδους του.

«Πριν κάνω το οτιδήποτε θα το περάσω από κόσκινο. Δεν έχει φάει cancel κάποιος stand up comedian. Τα κείμενα τα διπλοτσεκάρω με τον φόβο μην στεναχωρήσω κάποιον άθελά μου και μην πάρω θέση λάθος ως προς το τι θεωρώ εγώ σωστό και θέλω να πρεσβεύω.

Σίγουρα θα έχει στεναχωρηθεί κάποιος, όπως για παράδειγμα αυτό με την εικόνα των Χριστιανών. Δεν έχει χρειαστεί να ζητήσω συγγνώμη γιατί έχω πολύ στο μυαλό μου όταν βγάζω κάτι.

Αυτή η υπευθυνότητα του cancel. Θέλει προσοχή πάντα. Είναι εθιστικό γιατί κάποια ταμπού ξέρεις ότι θα γελάσουν. Αν υπάρχει κάτι που είναι προβληματικό, καλύτερα πέτα το».

«Όλοι έχουμε κάποια facebook chats που αν κυκλοφορήσουν θα φύγουμε όλοι από τη χώρα. Ακόμα και αν κάνεις κάποιο αστείο στην παρέα, το κάνεις σε ανθρώπους που σε ξέρουν 100%. Δηλαδή ξέρουμε ότι αυτό που ειπώθηκε δεν το πιστεύει κανείς και γελάμε το πόσο καφρίλα είναι αν το πιστεύαμε. Όταν κάνω stand up είναι μια τραβηγμένη εκδοχή του εαυτού μου. Άλλο να είσαι ηθοποιός που να παίζεις σε μια σειρά μυθοπλασίας και άλλο να βγαίνεις σε ένα stand up comedy. Είσαι κάμποσο ο εαυτός σου. Είσαι απλά μια τραβηγμένη εκδοχή του εαυτού σου και είσαι υπεύθυνος για του τι θα πεις. Δεν με έχει πάρει κάποιος για παράπονο. Κάποιες φορές που ένιωθα εγώ άσχημα, ίσως θα πάρω εγώ. Για παράδειγμα, είχε δώσει συνέντευξη ο Κοψιδάς στη Δάφνη Καραβοκύρη και μόνταρα εγώ τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις. Επειδή είχα δει το βίντεο και είχα καταλάβει ότι τρολάρει. Του έστειλα μήνυμα να μην παρεξηγηθεί και ότι το έκανα καλοπροαίρετα και αντιθέτως του άρεσε».

«Είναι ένα μίνι σίριαλ που συνεχίζει ακόμη. Έχει 6 επεισόδια, κωμωδία και κάποια στοιχεία action. Έχω φάει τασάκι σε γύρισμα και τρέχαμε για ράμματα. Παίζω εγώ με τον Ζάρμπα, η Συνατσάκη, ο Αλευράς, ο Αθερίδης, ο Λευτέρης Ελευθερίου και άλλοι. Τους πλήρωσα όλους. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη αλλά είμαστε σε συζητήσεις. Έχει γυριστεί το 80%. Δεν έχω βρει κανάλι, έχω βγει στη γύρα, έχω κάνει συζητήσεις και είμαι σε καλό δρόμο. Είναι μια ιστορία με αρχή μέση και τέλος. Μια κωμική περιπέτεια! Είμαι ο πρωταγωνιστής γιατί βάζω τα λεφτά. Μια φορά είχαμε πάει σε μια γέφυρα και πήδηξα 25 φορές για να έχουμε καλό πλάνο. Είχαμε κλείσει έναν δρόμο στη Συγγρού ένα βράδυ και είχαμε πάρει έναν γερανό, είχα δεθεί και έπρεπε να κάνω ένα stand ότι πηδάω από γέφυρα και το έκανα 25 φορές. Τομ Κρουζ των φτωχών ήμουν».

Διαβάστε επίσης

Διονύσης Ατζαράκης: «Η Χάρις Αλεξίου ήταν αδιανόητα χαλαρή και κουλ»