Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργη – Όταν η σπιτονοικοκυρά δήλωνε στο «Τούνελ»: «Την είχα σαν παιδί μου»
Τηλεόραση

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργη – Όταν η σπιτονοικοκυρά δήλωνε στο «Τούνελ»: «Την είχα σαν παιδί μου»

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργη – Όταν η σπιτονοικοκυρά δήλωνε στο «Τούνελ»: «Την είχα σαν παιδί μου»

Το θέατρο στην επικοινωνία με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με τον θάνατο της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, η οποία είχε βρεθεί τον Οκτώβριο του 2021 νεκρή σε δρόμο στην Κυψέλη, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα.

Η υπόθεση παίρνει πήρε άλλη τροπή καθώς, όπως φαίνεται, πίσω από τη δολοφονίας της 23χρονης μητέρας τριών παιδιών κρύβονταν η μητέρα, η αδερφή, καθώς και η σπιτονοικοκυρά της

Οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, η οποία ξεκίνησε μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της 23χρονης.

Μια άγνωστη συνομιλία έφερε στο φως το «Τούνελ» με τη γυναίκα που φιλοξενούσε την Φαίη Μπακογιώργου και τώρα κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της.

Η σπιτονοικοκυρά ανέφερε πως βοηθούσε το θύμα και την πρόσεχε από όταν έμενε μόνη στο σπίτι της πριν καν πάει η υπόλοιπη οικογένειά της. Ήταν κουμπάρα με την αδερφή της Φαίης και τους συντηρούσε οικονομικά. Τους φιλοξενούσε όλους στο σπίτι της γιατί δεν ήθελε να τους αφήσει στο δρόμο.

«Τόσο καλή είμαι θα με ρωτήσεις; Τόσο καλή», ανέφερε μιλώντας για τον εαυτό της.

Δήλωνε καταρρακωμένη με τον θάνατο της 23χρονης την οποία «είχε σαν δικό της παιδί».

«Το είχα το κορίτσι δύο χρόνια και την έπαιρνα παντού μαζί μου. Και να σας λένε ότι το κορίτσι ήταν χτυπημένο και ζούσε σε κακές συνθήκες; Και εμείς το βλέπαμε και οι γείτονες και ξέρουμε ποιος χτύπαγε την Φαίη… Δεν ξέρει κανείς τον δικό μου πόνο», είπε χαρακτηριστικά.

«Πριν έρθουν οι άλλοι η κοπέλα ήταν χαρούμενη. Είχε θέμα με την οικογένειά της, τη μητέρα της, την αδερφή της και τα παιδιά της…».

«Παλαιότερα έχω βοηθήσει και άλλους ανθρώπους οι οποίοι χρειάζονταν βοήθεια», καταλήγει και παρακάλεσε να μην κυνηγούν άλλο την οικογένεια.

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία Φαίης: Το «θέατρο» της μητέρας και η αδιαφορία για τον εντοπισμό των δραστών