Δολοφονία Καρολάιν: «Ο Μπάμπης είναι κυνικός και αμοραλιστής!»
Τηλεόραση

Δολοφονία Καρολάιν: «Ο Μπάμπης είναι κυνικός και αμοραλιστής!»

Δολοφονία Καρολάιν: «Ο Μπάμπης είναι κυνικός και αμοραλιστής!»

Η ψυχολόγος, Ελένη Μυλωνοπούλου, μιλά στην εκπομπή Επί τόπου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την Καρολάιν Κράουτς

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νάσου Γουμενίδη, Επί τόπου, βρέθηκε η ψυχολόγος Ελένη Μυλωνοπούλου και αναφέρθηκε στη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς.

Η ίδια είχε έρθει σε επαφή με το ζευγάρι κατά την περίοδο του κόβιντ όπου αντιλήφθηκε πλήρως ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθούσε να παρουσιάσει μια αλήθεια διαφορετική από αυτή της Καρολάιν.

Μάλιστα, η κ. Μυλωνοπούλου βοήθησε πάρα πολύ στην έρευνα της αστυνομίας με τα στοιχεία που είχε ήδη από τις συνεδρίες της.

Να υπενθυμίσουμε, πώς ο πιλότος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ισόβια και πολυετή κάθειρξη και του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 21,000 ευρώ.

«Από την πρώτη στιγμή είχε προβλήματα αυτό το ζευγάρι. Το ζευγάρι ήρθε για πρώτη φορά και μπήκαν και οι δύο. Ξεκινάει ο Μπάμπης να μιλάει και να αναφέρεται στην παραμυθένια ζωή που ζουν.

Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνω ότι έχω να κάνω με ένα ζευγάρι που ο άντρας μιλάει και η κοπέλα δεν μιλάει.

Ήμασταν σε εποχές κόβιντ με μάσκες και μιλούσαν τα μάτια.

Τα μάτια της κοπέλας ήταν θλιμμένα. Ο Μπάμπης έλεγε το πόσο ευτυχισμένοι ήταν, έδειξε φωτογραφίες από τον γάμο στην Πορτογαλία.

Κάποια στιγμή του ζητώ να αποχωρήσει για να μείνει η Καρολάιν. Ο λόγος που την έφερε γιατί για αυτόν είχε παρουσιάσει σημάδια κατάθλιψη λοχείας όπως το ερμήνευσε ο Μπάμπης.

Μόλις αποχώρησε ο Μπάμπης από το γραφείο βρίσκομαι σε μια άλλη πραγματικότητα, η εικόνα άλλαξε.

Η Καρολάιν είπε “Θέλω να πάρω το παιδί μου και να φύγω και θέλω να νοικιάσω και μου είπε στο Σύνταγμα”.

Τη ρώτησα γιατί στο Σύνταγμα και εκείνη ξεκίνησε να ξετυλίγεται η ιστορία ότι ήθελε να πάει και σε σχολή ζαχαροπλαστικής.

Υπήρχαν κάποια ψήγματα εξαρχής για την προσωπικότητά του. Όταν έχεις μια γυναίκα να σου εξιστορεί μελανά σημεία, καταλαβαίνεις ότι έχουμε να κάνουμε με έναν θύτη.

Ο Μπάμπης είναι κυνικός και αμοραλιστής!».

Διαβάστε επίσης

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία της Καρολάιν – Απουσίαζε από το δικαστήριο