Ειρήνη Νικολοπούλου: «Υπήρξαν συνάδελφοι “ποντικάκια” που μου “έτρωγαν” την καρέκλα και το πορτοφόλι»
Τηλεόραση

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Υπήρξαν συνάδελφοι “ποντικάκια” που μου “έτρωγαν” την καρέκλα και το πορτοφόλι»

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Υπήρξαν συνάδελφοι “ποντικάκια” που μου “έτρωγαν” την καρέκλα και το πορτοφόλι»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ελένη για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή, την τηλεόραση και τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Αναφερόμενη στην καριέρα της, είπε:

«Ανήκω πλέον στο πάνθεον της ελληνικής τηλεόρασης, το Wikipedia λέει ότι είμαι η μακροβιότερη παρουσιάστρια. Ήξερα πως κανένας δεν θα μου πει όχι όταν θα φέρω το καλό θέμα. Δεν υποτιμώ καμία δουλειά αλλά η δίκη μας είχε να κάνει με την μαρκίζα. Υπήρξαν ”ποντικάκια” συνάδελφοι που μου “έτρωγαν” την καρέκλα και το πορτοφόλι. Δεν έβγαλα πολλά λεφτά, δεν έχω ούτε δικό μου αυτοκίνητο ούτε δικό μου σπίτι. Έζησα όμως πολύ καλά. Δεν έχω παράπονο καθόλου».

Για την προσωπική της ζωή και τον σύζυγό της, ανέφερε:

«Παντρεύτηκα έναν αξιολογότατο άνθρωπο και είχαμε μια κοινή τρέλα. Τον άντρα μου τον γνώρισα στον Πύργο του Άιφελ, ήταν πολύ ρομαντικό. Είναι κάτι που δεν ξαναγίνεται για αυτό και δε θα μπορούσα να κάνω πολλές οικογένειες στη ζωή μου για αυτό έκανα μία. Με αυτόν τον άνθρωπο που έκανα την κόρη μου, ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου ως γυναίκας, μητέρας, συζύγου».

«Έχασα πράγματα από το μεγάλωμα της κόρης μου και κάποια μου τα χρέωσε. Είμαστε πάρα πολύ φίλες, είμαστε πολύ κοντά, είναι μοναχοκόρη η Έλενα».

Επίσης μίλησε για την τηλεόραση και τις ψυχαγωγικές εκπομπές, τι είπε:

«Συνειδητοποιώ ότι διανύω την έβδομη δεκαετία της ζωής μου, ούτε να το κρύψεις πρέπει, ούτε να γελοιοποιηθείς, μου φαίνεται τελείως τρελό να κάνω την ”μπεμπέκα”. Είναι λάθος ψυχαγωγικές εκπομπές να κάνουν ενημέρωση, δεν μπορούν να το διαχειριστούν οι ίδιοι οι άνθρωποι, δεν είναι εκπαιδευμένοι για αυτό. Οι γυναίκες συνάδελφοι ήταν οι χειρότερες. Όταν κάλυψα την κηδεία της Νταϊάνα όταν γύρισα, αντί για επαίνους, δεν είδα το όνομα μου στο δελτίο ειδήσεων».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Νικολοπούλου: Η συμβουλή που θα έδινε στον 20χρονο εαυτό της – «Θα “άνοιγα” τα μαλλιά και θα έκανα καριέρα ξανθιάς»