Εκλογές 2023 – Κανέλλη: «Η Ελλάδα έχει δει πολλά επώνυμα φασισταριά να βγαίνουν από τα σκ@τά!»
Τηλεόραση

Εκλογές 2023 – Κανέλλη: «Η Ελλάδα έχει δει πολλά επώνυμα φασισταριά να βγαίνουν από τα σκ@τά!»

Εκλογές 2023 – Κανέλλη: «Η Ελλάδα έχει δει πολλά επώνυμα φασισταριά να βγαίνουν από τα σκ@τά!»

Έντονη συζήτηση στα πάνελ για τους «Σπαρτιάτες»

Η συζήτηση άναψε στο εκλογικό πάνελ του Mega με αφορμή την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή. Η Λιάνα Κανέλλη που ήταν παρούσα – και έχει δεχτεί βίαιη επίθεση από τον Ηλία Κασιδιάρη και μάλιστα on air- θέλησε να εξηγήσει την επανεμφάνιση της ακροδεξιάς στη Βουλή.

Μάλιστα είχε έναν έντονο διάλογο με τον Αλέξη Κούγια που τόνισε ότι «ήρκεσαν λίγες ημέρες για να αλλάξουν το όνομα οι φασίστες και να είναι στη Βουλή. Πώς μπορείς να αντιδράσεις σε μια δημοκρατία; Δεν μπορείς. Ίσως είναι καλύτερα να είναι προσκήνιο και να μπορεί να τους παρακολουθεί ο ελληνικός λαός μέσα στη Βουλή. Κάναμε τους δικαστές πολιτικούς».

«Είπες δύο εξοργιστικά πράγματα που δεν στέκουν. Με τον ίδιο τρόπο κάνατε διαφήμιση όλοι σας στον Κασιδιάρη.

Ποιος εκπαιδεύει τον ελληνικό λαό να εξωραΐζονται οι φασίστες με νομοθετήματα, με νομικά τερτίπια και να μην τους χτυπάει σε πολιτικό επίπεδο; Οι φασίστες πολεμούνται στις δουλειές, στους δρόμους, στα σωματεία.

Επομένως ένας διαφημισμένος έγκλειστος δεν αποτελεί πρόβλημα. Η Ελλάδα έχει δει πολλά επώνυμα φασισταριά να βγαίνουν από τα σκατά. Το πρόβλημα είναι αυτοί που τους ψηφίζουν αν έχουν συναίσθηση τι ψηφίζουν.

Ο φασισμός είναι πολιτική ιδεολογία και χρειάζεται πολιτική αντιμετώπιση.

Το όνομα Κασιδιάρη ήρθε στην επιφάνεια επειδή του επετράπη να καθορίζει ατζέντα» είπε χαρακτηριστικά

«Να απολογηθούν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Κατέστησαν τον κύριο Κασιδιάρη πολιτικό παράγοντα επί πολλούς μήνες, έκαναν τον Κασιδιάρη είδωλο της νεολαίας. Το ότι υπάρχει ακροδεξιά στην Ελλάδα είναι γνωστό αλλά ότι ένα κόμμα ξεκινάει πριν από μερικές μέρες και παίρνει 6% πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ως ευθύνη τον κομμάτων που δεν συνεννοήθηκαν» είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης για το θέμα στον Alpha.