Εκλογές 2023 – Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μας περιμένουν στη γωνία, ειδικά εμένα που…»
Τηλεόραση

Εκλογές 2023 – Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μας περιμένουν στη γωνία, ειδικά εμένα που…»

Εκλογές 2023 – Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μας περιμένουν στη γωνία, ειδικά εμένα που…»

Ο λόγος που είχε τρακ στην πρώτη συνέντευξη του Κυριάκο Μητσοτάκη στο Happy Day

Ενημερωτικό μαραθώνιο διοργάνωσε και αυτή την Κυριακή των εκλογών ο Alpha μεταδίδοντας έγκυρα και έγκαιρα τον παλμό της κάλπης.

Ο Αντώνης Σρόιτερ από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο για την εκλογική βραδιά πήρε τη σκυτάλη της ενημέρωσης φιλοξενώντας στο πάνελ του γνωστά ονόματα της πολιτικής, της δημοσιογραφίας αλλά και του θεάματος.

Το «παρών» έδωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία σχολίασε την στροφή των πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι υιοθέτησαν περισσότερο ανθρώπινα και λιγότερο ξύλινα προφίλ με αναρτήσεις στα social media αλλά και τοποθετήσεις όχι μόνο σε αμιγώς ενημερωτικές εκπομπές αλλά και σε ψυχαγωγικές.

«Αυτό που κάποτε ήταν ταμπού το να έρθει ένα πολιτικό πρόσωπο σε μία πρωινή εκπομπή και να αφεθεί πια δεν υφίσταται. Στη δική μου εκπομπή την αρχή έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία συνέντευξη που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media.

Είχε και πολλούς επικριτές, γιατί μίλησε για τον χωρισμό του, για την επανασύνδεση. Δεν είχε τρακ πιο πολύ είχα εγώ και ήθελα να ανταποκριθώ σε μία τέτοια πρόκληση, γιατί μας περιμένουν στη γωνία, ειδικά εμένα που δεν έχω την ταμπέλα της δημοσιογράφου του ενημερωτικού ρεπορτάζ».

«Αντίστοιχα και ο κύριος Τσίπρας που επέλεξε το Happy Day για την πρώτη lifestyle κουβέντα ήταν πάρα πολύ φιλικός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Για μένα είναι μεγάλη χαρά γιατί αυτό έγινε σε όλα τα κανάλια και αυτό το ταμπού που είχαν οι πολιτικοί έχει εκλείψει».