Έκτακτη ενημέρωση Πυροσβεστικής: «Ξημερώνει δύσκολη μέρα»
Τηλεόραση

Έκτακτη ενημέρωση Πυροσβεστικής: «Ξημερώνει δύσκολη μέρα»

Έκτακτη ενημέρωση Πυροσβεστικής: «Ξημερώνει δύσκολη μέρα»

«Το βράδυ δεν θα έχουμε εναέριες δυνάμεις»

Σε νέα έκτακτη ενημέρωση προχώρησε η πυροσβεστική, με τα δύο πιο σημαντικά μέτωπα, αυτό της Δ. Αττικής και του Λουτρακίου, να είναι αυτά που ανησυχούν.

Ο εκπρόσωπος Τύπου τόνισε πώς θα είναι μια δύσκολη ημέρα λόγω του καύσωνα και ζητά από όλους τους πολίτες την αμέριστη βοήθειά τους.

«Η μάχη στα μέτωπα των πυρκαγιών συνεχίζεται από όλες τις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας. Κυρίως στη Δ. Αττική αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου που έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τα εναέρια μέσα. Όμως, οι πυροσβέστες, οι εθελοντές, οι ένοπλες δυνάμεις και οι συναρμόδιοι φορείς καταβάλουν προσπάθεια για τον περιορισμό των πυρκαγιών.

Ξημερώνει δύσκολη μέρα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες που θα παραμείνουν και αύριο σε συνδυασμό με τους ανέμους 7 μποφόρ, αυξάνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης και επέκτασης πυρκαγιών.

Ζητούμε τη συνεργασία όλων των πολιτών. Ο καύσωνας δεν έχει χάσει τη δυναμική του και η κάθε αμέλεια μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλη καταστροφή».