Έκτορας Μποτρίνι: «Γλιτσιάζει, θυμίζει να είναι σαν μύξα στο στόμα..»
Τηλεόραση

Έκτορας Μποτρίνι: «Γλιτσιάζει, θυμίζει να είναι σαν μύξα στο στόμα..»

Έκτορας Μποτρίνι: «Γλιτσιάζει, θυμίζει να είναι σαν μύξα στο στόμα..»

Άλλη μια επική και αυστηρή κριτική του γνωστού σεφ

Δεν μασάει τα λόγια του ποτέ ο Έκτορας Μποτρίνι ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη μαγειρική και τις γνώσεις πάνω σε συνταγές που μπορεί να φτιάξει ο καθείς στο σπίτι του.

Αυτή τη φορά, οι διαγωνιζόμενοι είχαν φτιάξει μακαρονάδα με ρακή και σολομό, μόνο που δεν πέτυχε και ιδιαίτερα, με την κριτική του να είναι άκρως αυστηρή.

Βέβαια, μέσα στην αυστηρότητα χρησιμοποιεί και επικές εκφράσεις που αφήνουν ιστορία και κάνουν τους τηλεθεατές να ξεκαρδιστούν από τα γέλια.

«Η μυρωδιά θυμίζει ντομάτα. Σαν να έχει βάλει σάλτσα ντομάτας ετοιματζίδικη και να την έχει ανακατέψει με μακαρόνια. Είναι τόσο δεμένα που δεν έχει καθόλου σως. Ο σολομός είναι με το δέρμα. Δεν έχω κάτι το να μαγειρεύεται με το δέρμα. Εδώ δεν υπήρχε λόγος, γλιτσιάζει, θυμίζει να είναι σαν μύξα στο στόμα.

Το σχινόπρασο δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει. Τα μακαρόνια είναι ανάλατα και ο σολομός είναι παραψημένος. Θα μπορούσε να μπει τελευταία στιγμή στα μακαρόνια.

Είναι πολύ άνοστο το πιάτο. Δεν έχει πάθος, δεν έχει κάτι το εξαιρετικό που θα σε τραβήξει. Είναι μια μπουκωτική μακαρονάδα. Η ρακή δεν υπάρχει πουθενά.

Μια εύκολη συνταγή, με εξαιρετικά υλικά που από τον κακό χειρισμό ισοπεδώθηκαν όλα. Το φαγητό είναι αναμνήσεις. Βοήθησέ με Θεέ μου να ξεχάσω αυτό το φαγητό».

Διαβάστε επίσης

Επικός Έκτορας Μποτρίνι: «Σε αυτό το πιάτο έχει ουρήσει όλη η Αθήνα!»