Έλενα Τοπαλίδου: «Έκανα δώρο γενεθλίων στον Νίκο Κουρή τα δικαιολογητικά του γάμου μας»
Τηλεόραση

Έλενα Τοπαλίδου: «Έκανα δώρο γενεθλίων στον Νίκο Κουρή τα δικαιολογητικά του γάμου μας»

Έλενα Τοπαλίδου: «Έκανα δώρο γενεθλίων στον Νίκο Κουρή τα δικαιολογητικά του γάμου μας»

Οι δύο ηθοποιοί παντρεύονται μετά από 18 χρόνια σχέσης και ένα παιδί

Η Έλενα Τοπαλίδου ήταν στο The Break και μίλησε στη Βάσω Λασκαράκη για τον επικείμενο γάμο της με τον Νίκο Κουρή μετά από 18 χρόνια συμβίωσης και την απόκτηση ενός έφηβου πλέον γιου.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ αν ταιριάζουμε με τον Νίκο. Πήγα φουλ, δεν προλάβαμε να σκεφτούμε πολλά. Υπήρχε μια ένταση γενικά.

Κοιτάζεις τον άλλον άνθρωπο και ανακαλύπτεις πράγματα. Κάποια στιγμή με μας τα πράγματα που βλέπαμε ο ένας στον άλλον ξαφνιαστήκαμε και είδαμε ότι δεν τα είχαμε καταλάβει.

Μια μέρα ο Νίκος μου είπε “έχω παραγγείλει το νυφικό σου”. Τολμηρά και οι δύο αρχίσαμε να εντοπίζουμε πράγματα ο ένας στον άλλον.  Δεν ξαναζούμε τον έρωτά μας από την αρχή αλλά εντοπίζουμε πράγματα που μας αρέσουν. Του είπα ότι δεν θέλω να το δω αλλά μου το έδειξε. Πήγα και έκανα μόνη μου τα δικαιολογητικά και θα του τα κάνω δώρο γιατί το θεωρώ κοσμογονικό να μαζέψω όλα τα χαρτιά.

Ο Πέτρος, ο γιος μας, συγκινήθηκε πάρα πολύ. Του είπαμε ότι θα με πάει αυτός στην εκκλησία γιατί πέρσι έχασα τον μπαμπά μου.

Αυτό λειτούργησε και ξανακοιτάζω τα πράγματα και πώς θέλω να καθρεφτίζομαι στους άλλους. «Έφυγε» ξαφνικά, κολυμπώντας. Στην αρχή το πένθος το αντιμετώπισα σαν κάτι που δεν ισχύει. Τώρα τον πενθώ που είμαι πιο ήρεμη, τώρα έχει βαρύνει. Δεν έπαθα κατάθλιψη. Ενώ στην αρχή το είδα μεταφυσικά ότι μπορεί να τον συναντήσω, τώρα μου λείπει πάρα πολύ, του μιλάω. Θα ήθελα να είναι στον γάμο αλλά δεν μπορεί…

Ο Νίκος ήταν δίπλα μου στις διατροφικές διαταραχές όσο του επέτρεπα γιατί του έκρυβα πολλά πράγματα. Είδα ότι δεν του επέτρεπα όσο έπρεπε. Τώρα άνοιξε η πόρτα των κρυμμένων μυστικών. Μετά τον Νίκο με ενδιέφερε να ανήκω κάπου. Το έχω γενικά, μου αρέσει να νιώθω ότι “εξουσιάζομαι”.

Είμαι βαθιά ρομαντική. Και ο Νίκος είναι πάρα πολύ και δεν του φαίνεται».

Όπως είπε, έχουν δει τον γιο τους να παίζει σε παράσταση «και μετά του μίλαγα στον πληθυντικό».