Έλενα Τοπαλίδου: «Ήμασταν σαν παντρεμένοι, συντροφική σχέση χωρίς να είναι ερωτική. Εκείνος…»
Τηλεόραση

Έλενα Τοπαλίδου: «Ήμασταν σαν παντρεμένοι, συντροφική σχέση χωρίς να είναι ερωτική. Εκείνος…»

Έλενα Τοπαλίδου: «Ήμασταν σαν παντρεμένοι, συντροφική σχέση χωρίς να είναι ερωτική. Εκείνος…»

Η χορεύτρια και ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη σχέση ζωής που σημάδεψε την καλλιτεχνική της πορεία

Η Έλενα Τοπαλίδου ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και η συζήτησή τους ξεκίνησε από την ενασχόλησή της με τον χορό τον οποίο και έχει σπουδάσει.

«Είμαι δασκάλα μπαλέτου. Χορεύτρια έχω σπουδάσει. Ξεκίνησα τελειώνοντας την κρατική σχολή χορού. Χόρεψα πολλά χρόνια στον Κωνσταντίνο Ρήγο. Ήμασταν πολλά χρόνια. Είναι η σχέση ζωής καλλιτεχνικής. Ήμασταν σαν ζευγάρι καλλιτεχνικό και στη ζωή, 15 χρόνια, μέναμε μαζί. Συντροφική σχέση χωρίς να είναι ερωτική εννοείται. Ήμασταν σαν παντρεμένοι με τον Κώστα. Μας ένωνε ο χορός, η ομάδα, ο έρωτας που είχαμε ο ένας για τον άλλον ως καλλιτέχνες. Εκείνος εμπνεόταν από μένα και εγώ από εκείνον. Με το που έφυγα με τον Κώστα, από την ομάδα και ένιωσα ότι πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό με την έκφρασή μου τότε γνώρισα τον Νίκο (Κουρή). Τον ξαναγνώρισα γιατί τον γνώριζα τον άνθρωπο.

Δεν έκανα σπουδές στην υποκριτική. Υπήρχε πάντα σε μία άκρη η θεατρική πρόκληση. Όταν ένιωσα ότι όταν ο χορός με πονάει να τον εκφράζω στην σκηνή έπρεπε να βρω κάτι. Ένιωσα ότι πλέον ο χορός και εγώ τσακωνόμαστε για το τι μου ζητάει, κουραζόμουν στις πρόβες, ένιωθα ότι δεν μου αρέσει ο τρόπος που χορεύω. Μια μικρή κρίση» ανέφερε.

Οι Πανθέοι και το πόδι που σήκωσε στον γάμο της

Για την κίνηση που έκανε με το πόδι της στον γάμο της και τόσο σχολιάστηκε, είπε:

«Είπαμε πολλά, αυτό με το πόδι στην εκκλησία… Λέω στους μαθητές μου ότι ο χορευτής εξασκείται για να μπορέσει να κάνει το σώμα του εργαλείο. Όταν το έκανα ήταν σαν να σήκωνα το χέρι. Πολλές φορές ανοίγω την πόρτα όταν κρατάω πράγματα με το πόδι γιατί είναι χρήσιμο και για αυτό!

Η χαρά μου ήταν τόση, δεν ελέγχω την παρόρμησή μου. Δεν ταράχτηκα που έγινε θέμα, θύμωσα με τον εαυτό μου μου προσπάθησα να το εξηγήσω. Είπα “μην το παίρνεις πίσω”. Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν την ευκολία να κρίνουν. Ο παπάς ήταν τόσο καλός, με είδε την άλλη μέρα και μου είπε τι ωραία περάσαμε!».

Για τον ρόλο της στους Πανθέους είπε: «Ο ρόλος μου θα κρατούσε για λίγα επεισόδια και τελικά τους άρεσε. Η Μιρέλα γλύκανε και τώρα θα γίνει και κάτι άλλο. Θα με κατηγορήσουν για κάτι».

«Δεν ανοίγουμε τηλεόραση, αυτό το παιδί (σ.σ. ο γιος της) αρκετά μας έχει δει στην τηλεόραση. Έχει μια γλυκύτατη, ήπια εφηβεία, ποτέ δεν βρεθήκαμε να πούμε “πω πω τι θα κάνουμε”. Νομίζω είναι πιο ενήλικας από όλους. Μου το έχει επιτρέψει να τον θαυμάζω από μακριά. Είναι τζέντλεμαν μέχρι τρέλας» ανέφερε για τον γιο που έχει αποκτήσει με τον Νίκο Κουρή.