Έλενα Χριστοπούλου: «Όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω μητέρα, είπα πως…»
Τηλεόραση

Έλενα Χριστοπούλου: «Όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω μητέρα, είπα πως…»

Έλενα Χριστοπούλου: «Όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω μητέρα, είπα πως…»

Είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο της υιοθεσίας;

Στην εκπομπή «Δύο στη μία» μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου για την εμπειρία της από την τηλεόραση αλλά και την απόφασή της να αφιερωθεί στην καριέρα της όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να γίνει μητέρα.

«Για ένα τρίμηνο ήμουν σαν χαμένη, αν και δεν φαίνεται αυτό γιατί κάνω προπόνηση να έχω το ύφος ότι… το έχω για να μην καταλαβαίνει κανένας την ανασφάλεια ή το τρακ μου! Είμαι άνθρωπος και όταν δεν το έχεις ξανακάνει, είναι αυτό το “πρωτάκι”. Και έλεγα “Παναγία μου, τώρα τι να πω;” “μην πω κάτι και παρεξηγηθώ ή με βρίσουν” και συνέβη και αυτό. Συνέβησαν πάρα πολύ περίεργα πράγματα και πάρα πολύ καλά. Γιατί όταν είσαι χείμαρρος και μιλάς και δεν σκέφτεσαι πολύ τι λες, σαν να είσαι σε έναν καναπέ και μιλάς χωρίς να μπορείς να κάνεις και μοντάζ, δεν είμαι και ρομπότ. Άνθρωπος είμαι κανονικός οπότε φοβήθηκα πάρα πολύ κάποιες στιγμές αλλά αντεπεξήλθα».

Η μητρότητα είναι ένα κεφάλαιο που δεν έχει κλείσει ακόμα για εκείνη καθώς συχνά σκέφτεται το ενδεχόμενο της υιοθεσίας.

«Τα τελευταία έξι χρόνια ασχολούμαι με την καριέρα μου. Όταν πια κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω μητέρα, είπα πως θα ασχοληθώ με την καριέρα και την δουλειά μου. Ήταν ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δουλειά μου. Πολλές φορές έχει περάσει η υιοθεσία από το μυαλό μου αλλά, επειδή έχω τόσους ανθρώπους καθημερινά στη ζωή μου, δεν νιώθω κενά γιατί έχω ανθρώπους που τους έχω σαν παιδιά».