Ελένη Μενεγάκη: Αυτόπτης μάρτυρας ο Μάκης Παντζόπουλος στην επίθεση με μαχαίρι στην Κηφισιά
Τηλεόραση

Ελένη Μενεγάκη: Αυτόπτης μάρτυρας ο Μάκης Παντζόπουλος στην επίθεση με μαχαίρι στην Κηφισιά

Ελένη Μενεγάκη: Αυτόπτης μάρτυρας ο Μάκης Παντζόπουλος στην επίθεση με μαχαίρι στην Κηφισιά

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια στον «αέρα» της εκπομπής της

Σοκαρισμένη με τα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία σχολίασε με τους συνεργάτες της την επίθεση που πραγματοποίησε 24χρονος άνδρας με μαχαίρι στο κέντρο της Κηφισιάς, σε εργαζόμενο ψητοπωλείου.

Ο 24χρονος μπήκε μέσα στο ψητοπωλείο και ζήτησε χρήματα, ενώ απειλούσε με μαχαίρι τον υπάλληλο, τον οποίο μάλιστα χτύπησε τόσο στο κεφάλι, όσο και στα χέρια και τα πόδια.

Ο δράστης προσπάθησε να φύγει τρέχοντας, ωστόσο ο κόσμος που βρισκόταν στην Κηφισιά το απόγευμα της Πέμπτης 2/11, τον κυνήγησε και τον ακινητοποίησε μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Η Ελένη Μενεγάκη συζητώντας το θέμα, αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος ήταν μπροστά στο περιστατικό και της είπε ότι ο 24χρονος κρατούσε μπαλτά, όχι απλό μαχαίρι.

«Χθες λοιπόν το απόγευμα, δεν θα το πίστευα αν δεν ήταν δικός μου άνθρωπος απ’ έξω από το σούπερ μάρκετ που είναι απέναντι από το ψητοπωλείο, που έγινε το συμβάν. Πιο κεντρικό σημείο της Κηφισιάς δεν υπάρχει, και μιλάμε για 6 -7 παρά το απόγευμα. Μπήκε ένας νεαρός μέσα στο κατάστημα και ζήτησε να πάρει χρήματα.

Ξέρω μόνο ότι μπήκε αυτός ο νεαρός μέσα στο μαγαζί νωρίς το απόγευμα και ουσιαστικά μαχαίρωσε κάποιον άλλον και έγινε χαμός. Και λες εσύ τώρα, ότι “αφήνω το παιδί μου να πάει μία βόλτα κάτω από το σπίτι…”. Τι συμβαίνει πια τον τελευταίο καιρό μου λέτε;» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Έτσι μου το είπε ο Μάκης. Μου λέει μπαλτά. Του είπα ότι μάλλον δεν άκουσε καλά και μου είπε “ήμουν εκεί, ήταν μόλις έφτασα και έμπαινα στο σούπερ μάρκετ” και μου είπε για τον μπαλτά. “Ήταν μόλις είχε βγει ένας κι έτρεχε με μπαλτά”. Ήμουν με την κόρη μου και της είπα “είδες τι γίνεται;”. Της στέλνω συνέχεια βίντεο» τόνισε η Ελένη Μενεγάκη μετά την παρουσίαση της είδησης.

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Μενεγάκη: «Ένα από τα παιδιά μου ήρθε και με ρώτησε…»