Ελένη Μενεγάκη: «Έχω το κουσούρι της μάνας μου, όταν μαγειρεύω τους…»
Τηλεόραση

Ελένη Μενεγάκη: «Έχω το κουσούρι της μάνας μου, όταν μαγειρεύω τους…»

Ελένη Μενεγάκη: «Έχω το κουσούρι της μάνας μου, όταν μαγειρεύω τους…»

Τι αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη για τις μαγειρικές της δοκιμασίες;

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε τις μαγερικές της δοκιμασίες την περίοδο των γιορτών, ενώ αποκάλυψε το «κουσούρι» που έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της όταν μαγειρεύει.

Αρχικά για τις μαγειρικές προσδοκίες και το ”κουσούρι” που κληρονόμησε από τη μητέρα της, είπε:

«Πάντως αυτές τις μέρες έκανα πολύ μαγειρική στο σπίτι μου, πραγματικά ευχαριστήθηκα να φτιάχνω ωραία τρεπαζώματα. Μην φανταστείτε φοβερά τραπεζώματα μόνο τα παιδιά σου να φέρεις, κάνα δυο φίλους και τα παιδιά τους, τελείωσε… Ήθελα να μπω σε πιο δύσκολα μαγειρέματα. Αυτά που λες να έχω κάτι να πω. Είχα μεγάλες επιτυχίες! Χάρηκα πάρα πολύ. Τα πέτυχα όλα γιατί αν θα μπω στην κουζίνα…

Δυστυχώς έχω αυτό το κουσούρι της μάνας μου. Τους κοιτάζω όλους μέσα στα μάτια και λέω, ”δεν βλέπω αντίδραση, δεν σου αρέσει;” και άμα το φάνε νιώθω μια ικανοποίηση λες και μου λένε, πέρασες ένα διαγώνισμα και πήρε ενενήντα εννέα τα εκατό! Τέτοια χαρά παίρνω, όταν στα μάτια τους ή στην φωνή τους νιώθω την ευχαρίστηση.

Επίσης για τις μαγειρικές αλχημείες που έκανε, ανέφερε:

«Σε συνταγές που έκανα για πρώτη φορά ή που είχα καιρό να κάνω, μπήκα στο ίντερνετ και διάβασα διαφορετικές συνταγές και έφερα το φαΐ στα δικά μου μέτρα. Πήρα κάτι από αυτόν, κάτι από τον άλλο, κάτι που δεν μου αρέσει το άφησα και την ώρα που τα μαγειρεύω το πάω μυρίζοντας και λέω, “καλά πάμε, μπράβο”».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: «Προσπαθώ να είμαι μαζεμένη με τα παιδιά μου. Είμαι χαρούμενη που δεν….»