Ελένη Μενεγάκη: Η ξεχωριστή καλεσμένη που είχε στην εκπομπή για τη γιορτή της
Τηλεόραση

Ελένη Μενεγάκη: Η ξεχωριστή καλεσμένη που είχε στην εκπομπή για τη γιορτή της

Ελένη Μενεγάκη: Η ξεχωριστή καλεσμένη που είχε στην εκπομπή για τη γιορτή της

Η παρουσιάστρια είχε διάθεση για διασκέδαση και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή 21/5 ημέρα για την Ελένη Μενεγάκη η οποία έχει τη γιορτή της και είχε διάθεση για τραγούδι και χορό.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό της και αφού ευχήθηκε η ίδια στον κόσμο που γιορτάζει και δέχτηκε ευχές από τους συνεργάτες της, υποδέχτηκε την Ήβη Αδάμου, η οποία ανέλαβε τη διασκέδαση!

Όπως είπε η Ελένη Μενεγάκη, ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της να φιλοξενήσει την τραγουδίστρια και αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία για να την πείσει να πάει στην εκπομπή της.

«Να πω πραγματικά ένα μεγάλο χρόνια πολλά. Σκεφτόμουν σήμερα πόσους έχω να πάρω τηλέφωνο και σε πόσους έχω να απαντήσω. Και λέω, ας ξεκινήσω να απαντάω και να αφήσω το βράδυ να πάρω εγώ. Χρόνια πολλά σε όλους μας. Είμαστε πολλοί!», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη, στη συνέχεια ευχήθηκε στη συνεργάτιδά της, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και μετά δέχτηκε ευχές από όλους στο πλατό.

«Είχα μια επιθυμία εδώ και πολύ καιρό. Έψαχνα να βρω μία μέρα που να δελεάσω αυτό το γλυκό κορίτσι το οποίο τρέχει. Να βρω μια ευκαιρία να σε ψήσω να μη μου πεις όχι, όχι ότι μου έχεις αρνηθεί ποτέ», είπε στην Ήβη Αδάμου την οποία είχε καλεσμένη για να διασκεδάσει το τηλεοπτικό κοινό με τα τραγούδια της.

Λίγο αργότερα, δύο μεγάλες ανθοδέσμες μπήκαν στο πλατό, μία για την ίδια και μία για τη συνεργάτιδά της!

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου και οι φωτογραφίες μέσα από το αυτοκίνητο