Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα σχολίασαν στις εκπομπές για το τέλος της από το Mega
Τηλεόραση

Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα σχολίασαν στις εκπομπές για το τέλος της από το Mega

Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα σχολίασαν στις εκπομπές για το τέλος της από το Mega

Έχει άλλη πρόταση; Γιατί δεν τα βρήκε με το κανάλι; Τι είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;

Πρωταγωνίστρια ακόμα και όταν αποχωρεί είναι η Ελένη Μενεγάκη που όπως είναι λογικό ήταν το κεντρικό θέμα πολλών πρωινών εκπομπών μετά την είδηση ότι τελικά δεν τα βρήκε με το Mega.

Πώς σχολιάστηκε το θέμα αυτής της μεγάλης αποχώρησης; Όπως θα δείτε, κεντρικός άξονας ήταν το οικονομικό.

Οι σχολιασμοί έγιναν σε εκπομπές εκτός Mega όπως είναι λογικό ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη ραδιοφωνική του εκπομπή δήλωσε ότι θα τοποθετηθεί μόνο εφόσον υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι του.

Παράλληλα το ερώτημα είναι αν η Ελένη Μενεγάκη έχει άλλη πρόταση και θα παραμείνει στην τηλεόραση.

Happy Day

Αυτό που σχολιάστηκε στο Happy Day ήταν ότι στην παρουσιάστρια προτάθηκε μείωση αποδοχών κατά 40%!

«Μπήκε στη μέση και ο ανάδρομος που η Ελένη δεν υπογράφει σε τέτοιες περιόδους. Δεν μπόρεσαν να το βρουν στο οικονομικό κομμάτι αλλά και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου» ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Υπήρξε μία επαφή με έναν σταθμό, ίσως τον μοναδικό που θα μπορούσε, τον ΑΝΤ1, υπήρξε μια συζήτηση. Μπορεί να είναι εντελώς διερευνητική, δεν το έχω επιβεβαιώσει» συμπλήρωσε.

Super Kατερίνα

Και εδώ, λόγος έγινε για τις οικονομικές διαφορές του καναλιού με την παρουσιάστρια καθώς όπως θα ακούσετε, της ζητήθηκε να μειώσει τις απολαβές της και από τις εμπορικές τοποθετήσεις από τις οποίες αμοίβεται επί πρόσθετα αλλά και να μειωθεί το budget της εκπομπής της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ενδεχομένως να αποχωριστεί συνεργάτες της.

Όπως σχολίασε ο Νάσος Γουμενίδης: «Εγώ θεωρώ ότι δεν ήταν βελούδινο το διαζύγιο αλλά ότι υπήρχαν σχέσεις ψυχρές του τελευταίους μήνες και δεν αφορούσε μόνο το οικονομικό αλλά την καθημερινότητα. Από τον Ιορδάνη και την Ανθή μέχρι τον Ευαγγελάτο υπήρχε μια μαύρη τρύπα στο πρόγραμμα στις τηλεθεάσεις. Έγιναν κάποιες κινήσεις, αλλάξανε τις σκαλέτες, είδαν ότι δεν απέδωσε».

«Όσοι τη γνωρίζουν ξέρουν ότι στις διαπραγματεύσεις είναι αλύγιστη όπως και στη ζωή της αλλά όταν έχεις και την άλλη πλευρά αλύγιστη…» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Η αλήθεια είναι ότι ο Mega τελείωσε τη Μενεγάκη όχι το αντίστροφο. Έπαιξε 100% ρόλο η τηλεθέαση, όχι τα εμπορικά» συμπλήρωσε ο Νάσος Γουμενίδης που όμως μάλιστα είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσέγγισε την Ελένη Μενεγάκη για τη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ με «τυράκι» το Voice!

Πρωινό Σουσού

Στο Πρωινό Σουσού ενδιαφέρον είχα τα σχόλια ότι είχε διαφανεί η ρήξη όταν μέσα από το κανάλι διεμήνυαν ότι η πρόταση της έχει γίνει και αναμένεται η απάντησή της ενώ πριν δεν δινόταν καμία πληροφορία όπως είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Παράλληλα τόνισε ότι πλέον ανοίγει ο δρόμος για την έλευση Σκορδά.

Όσο για τον Θοδωρή Ρακιντζή, είχε να παρατηρήσει ότι δύο παρουσιάστριες του Mega είναι εκτός…

«Πρέπει να καταλάβετε και τη δική μου θέση, δεν υπάρχει περίπτωση να σχολιάσω οτιδήποτε για μια εσωτερική διεργασία και συνάντηση. Δεν μπορώ να σχολιάσω δημόσια ένα ρεπορτάζ. Θα σχολιάσω δημόσια αν η Ελένη πει κάτι δημόσια» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Breakfast @Star

O Χάρης Λεμπιδάκης πετάχτηκε και στο πλατό του Star να δώσει το ρεπορτάζ του και όπως είπε «μας έπιασε στον ύπνο και έπεσε έξω το ρεπορτάζ όλων μας».