Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα με διαπίστωση – «Κάπως είμαστε πιο χαλαροί»
Τηλεόραση

Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα με διαπίστωση – «Κάπως είμαστε πιο χαλαροί»

Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα με διαπίστωση – «Κάπως είμαστε πιο χαλαροί»

Η παρουσιάστρια είπε την πρώτη καλησπέρα της σεζόν και προχώρησε σε μια διαπίστωση βλέποντας και τους συνεργάτες της

Πρεμιέρα πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9) η Ελένη Μενεγάκη με την εκπομπή της «Ελένη»!

Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό καθισμένη στη θέση της, στο κεντρικό τραπέζι του πλατό, φορώντας ένα γαλάζιο σύνολο και με τα μαλιά τις ελαφρώς σπατά να πέφτους στους ώμος.

Η Ελένη Μενεγάκη, το φετινό καλοκαίρι με τη σκληρή επικαιρότητα, αποφάσισε να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μη μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, προφανώς σεβόμενη τη δύσκολη κατάσταση που επικρατούσε στη χώρα, καλωσόρισε τους τηλεθεατές με ένα πλατύ και λαμπερό χαμόγεο.

«Τώρα τι να σας πω; Ότι δεν χαίρομαι που είμαστε εδώ; Ότι δεν χαίρομαι που σιγά σιγά, που ανοίγει για τη νέα χειμερινή σεζόν το Mega και κουμπώνει τα προγράμματά του, ότι δεν χαίρομαι που ήρθε η ώρα να κουμπώσει και το δικό μας; Εκεί στην ώρα του, δηλαδή, μετά το δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Χαίρομαι και χαίρομαι πάρα πολύ», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Πιο πολύ χαίρομαι, γιατί φέτος, εδώ στο κανάλι, για 3η χρονιά είναι η χρονιά που αισθάνθηκα ότι όλοι μας κάπως είμαστε πιο χαλαροί; Σαν να μην έχουμε την αγωνία της πρεμιέρας; Μιλάγαμε και πάνω από το σήμα, κάτι που δεν συμβαίνει», πρόσθεσε, ανοίγοντας κουβέντα με τους συνεργάτες της στο πάνελ.

 Διαβάστε ακόμα

Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί θα είναι οι τρεις μάγειρες και το νέο μέλος της εκπομπής της