Ελένη Προκοπίου: «Στην ταινία Το κοροϊδάκι της πριγκιπέσσας ήμουν έγκυος. Όταν το έμαθα, φοβήθηκα μήπως…»
Τηλεόραση

Ελένη Προκοπίου: «Στην ταινία Το κοροϊδάκι της πριγκιπέσσας ήμουν έγκυος. Όταν το έμαθα, φοβήθηκα μήπως…»

Ελένη Προκοπίου: «Στην ταινία Το κοροϊδάκι της πριγκιπέσσας ήμουν έγκυος. Όταν το έμαθα, φοβήθηκα μήπως…»

Η Ελένη Προκοπίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ελένη

Μια σπάνια συνέντευξη έδωσε η Ελένη Προκοπίου στην εκπομπή Ελένη με αφορμή την επιστροφή της στο θέατρο για χάρη της εγγονής της.

«Επέστρεψα στο θέατρο μετά από πολλά χρόνια. Με έπεισε η εγγονή μου να συμμετέχω στην παράσταση που παίζει κι εκείνη. Οι δύο εγγονές μου είναι η λατρεία μου, είμαι καλή γιαγιά γιατί όλη την ώρα έρχονται και μου δίνουν φιλάκια.

Είχα σχιστά μάτια και με φωνάζανε ”Κινεζάκι”. Δεν έβλεπα αν ήμουν εντυπωσιακή, εγώ έβλεπα την ”Ελένη”. Βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και ρωτάω την εγγονή μου, ”εγώ είμαι αυτή ε; Εγώ δεν είμαι αυτή;”.

Δεν με ενδιέφερε να είμαι πρωταγωνίστρια, έκανα πάντα πίσω, δεν ήμουν από αυτές που έλεγαν ”εγώ είμαι και καμία άλλη”.

Ο χορός ήταν η ζωή μου. Από μωρό παιδί έκανα τούμπες, τραγουδούσαμε, χορεύαμε και πρώτη ήμουν εγώ.

Η αγαπημένη μου ταινία ήταν το Ραντεβού στον αέρα.

Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν στον κόσμο της, είχε το χιούμορ της, μας έκανε τις πλακίτσες της, μια χαρά ήταν η Ρένα. Κάναμε παρέα με τη Ρένα γιατί ο “δικός” μου ήταν χιουμορίστας και τον πηγαίνανε πολύ.

Με προσέγγιζαν παρά πολύ οι άντρες αλλά από τη μαμά μου και τον μπαμπά μου είχα ένα κράτημα. Μου έλεγε η μαμά μου “παιδί μου, μόνο αν αγαπήσεις”».

«Αγάπησα στη ζωή μου, έκανα δυο γάμους. Ο δεύτερος γάμος μου ήταν με τον Αντώνη Συρίγο και κράτησε 50 χρόνια. Τον ήξερα από 2 ετών γιατί οι μπαμπάδες μας συνεργάζονταν. Μου χάρισε το κυριότερο, την κόρη μου.

Στην ταινία Το κοροϊδάκι της πριγκιπέσσας ήμουν έγκυος. Δεν το ήξερα και όταν το έμαθα όταν πήγα στο γιατρό μου, ρώτησα μήπως συμβεί τίποτα στο παιδί μου. Μου είπε να μην φοβάμαι και ότι είμαι γερό σκαρί. Ήμουν γεμάτη όταν έκανα την κόρη μου και ήθελα να ζήσω την εμπειρία του παιδιού και του συζύγου μου».

«Μου αρέσει να βλέπω το Survivor γιατί το να αγωνίζεσαι και να κερδίζεις είναι μεγάλη ιστορία. Μπορεί να κάθομαι μόνη και να σηκώνομαι να λεω, ”άντε ρε βλάκα τι πήγαινες και έκανες!”.

Με τίποτα δεν είμαι συμφιλιωμένη με την ηλικία, το δουλεύω. Σκέφτομαι “γιατί να μην είμαι όπως ήμουν;”.

Όνειρα πλέον δεν κάνω, θέλω να έχω τα κορίτσια μου και να τα θαυμάζω από εκεί και πέρα όλα καλά»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Προκοπίου – Η ηθοποιός έχασε τον σύζυγό της