Ελεονώρα Μελέτη: Το επικοινωνιακό «πρόβλημα», η άποψη Ουγγαρέζου και ο Θοδωρής Ρακιντζής
Τηλεόραση

Ελεονώρα Μελέτη: Το επικοινωνιακό «πρόβλημα», η άποψη Ουγγαρέζου και ο Θοδωρής Ρακιντζής

Ελεονώρα Μελέτη: Το επικοινωνιακό «πρόβλημα», η άποψη Ουγγαρέζου και ο Θοδωρής Ρακιντζής

Όλο το παρασκήνιο και οι απόψεις για το κόψιμο της πρωινής εκπομπής του Mega

Φωτιά πήραν οι εκπομπές μετά την είδηση του κοψίματος της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη αλλά και τις δηλώσεις της έξω από το πλατό της μετά τη σημερινή της εκπομπή που επιβεβαίωσε και η ίδια όσα συμβαίνουν.

Η Super Κατερίνα είχε ρεπορτάζ για το τι έγινε στην σύσκεψη της Πέμπτης όπου ανακοινώθηκε το κόψιμο της εκπομπής.

Το πρώτο που συζητήθηκε ήταν η επικοινωνιακή πολιτική, να περάσει προς τα έξω ότι η εκπομπή κόβεται λόγω Ευρωεκλογών και ότι η Ελεονώρα είχε διαχειριστεί τέλεια όλες τις κρίσεις.

Η πρόταση του Mega στη Μελέτη αφορά σε μία νέα ζώνη που θα δημιουργηθεί, το 9-12. Το κανάλι θέλει να έχει ενημέρωση μέχρι τις 9 και μετά να υπάρξει μια τρίωρη ψυχαγωγική εκπομπή με στοιχεία ενημέρωσης. Για πρώτη φορά θέλει να σπάσει τη ζώνη.

Η Μελέτη δεν είπε όχι στο καθημερινό υπό προϋποθέσεις, να έχει μια ομάδα της απολύτου εμπιστοσύνης της και να είναι πολύ δυνατή».

Ο Θοδωρής Ρακιντζής μίλησε στην εκπομπή και απάντησε στην αιχμή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Αυτό που την ενόχλησε περισσότερο ήταν το δικό μου ρεπορτάζ. Μου είπαν ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση για το κόψιμο της εκπομπής έφυγε» ανέφερε.

«Άνθρωπος κοντά στη Μελέτη μου μεταφέρει ότι τη ζήτησε ιδιαιτέρως ο Κώστας Σούσουλας γι’ αυτό και έφυγε. Μετά μίλησε με όλα τα παιδιά. Απαίτησε να πληρωθούν όλα τα παιδιά» είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, που ήταν από την αρχή της καριέρας της Ελεονώρας εκεί, μίλησε για το κόψιμο της εκπομπής.

«Δεν έχει κανέναν λόγο ανησυχίας για τα επόμενα βήματα. Είναι από τις καλύτερες Ελληνίδες παρουσιάστριες. Το θέμα αν θα παραμείνει στο κανάλι είναι για τους δημοσιογράφους. Φαντάζομαι και το κανάλι τη θέλει. Υπάρχουν κανάλια, υπάρχουν ευκαιρίες» είπε χαρακτηριστικά.

Η Ανθή Βούλγαρη από την άλλη, που είναι πριν από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, δήλωσε ότι «δεν γνωρίζουμε τίποτα, δεν μας είχαν ενημερώσει. Εμείς ξεκινάμε 5.30, αν το κανάλι αποφασίσει να ξεκινάμε 6, θα ξεκινάμε 6. Ό,τι άλλο θα το πει το κανάλι, εμείς είμαστε οι πλέον αναρμόδιοι».

«Δεν κλαίω την Ελεονώρα. Αυτό που θέλω να ξέρω γιατί αυτό με ενδιαφέρει βαθιά και ανθρώπινα είναι οι άνθρωποι που μένουν χωρίς δουλειά μέχρι τη λήξη της σεζόν αν θα απορροφηθούν, γιατί υπάρχουν έξοδα. Όλοι έχουν κάνει ένα πρόγραμμα. Οι μοντέρ, η συντακτική ομάδα, δεν ξέρω ποια παιδιά από το πάνελ. Οι παρουσιαστές έχουν το συμβόλαιό τους και πληρώνονται μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει.

Το Μega έχει δείξει ότι σέβεται τους εργαζομένους του. Το Mega δεν έχει ιστορία στα κοψίματα, ο ΑΝΤ1 έχει» είπε χαρακτηριστικά.

Επικό ήταν το σχόλιο Γκουντάρα ότι «επειδή το λέει το κανάλι δεν σημαίνει ότι το πιστεύουμε κιόλας».