Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Μου αρέσει να γλυκοκοιτάνε άλλες γυναίκες τον σύντροφό μου»
Τηλεόραση

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Μου αρέσει να γλυκοκοιτάνε άλλες γυναίκες τον σύντροφό μου»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Μου αρέσει να γλυκοκοιτάνε άλλες γυναίκες τον σύντροφό μου»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον γάμο της και το φλερτ.

«Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ζωή, έχει και σχέσεις, έχει και χωρισμούς. Δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει η ηλικία μου στο Ίντερνετ. Το σιχαίνομαι και οι φίλοι μου της γενιάς μου δεν έχουν πρόβλημα να λένε την ηλικία τους, εγώ έχω, δεν μου αρέσει αλλά τη λέω αναγκαστικά αφού τη γράφει», ανέφερε αρχικά.

«Είναι μια πραγματικότητα και ούτε με νοιάζει να χρεώσω και κανέναν, δεν μου αρέσει και δεν καταλαβαίνω τι ενδιαφέρον μπορεί να προκαλεί η προσωπική μου ζωή. Προφανώς προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον όποτε τώρα σιγά σιγά έχω αρχίσει και το αποδέχομαι. Ένα σχόλιο για το γάμο μου είναι “το έκανα και αυτό”. Ήταν μια ωραία εμπειρία. Έκλεισε τελείωσε, όσο κράτησε», είπε αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή και τον πρώην γάμο της.

Για το φλερτ μέσα στη σχέση και την απιστία, σχολίασε:

«Το φλερτ είναι μεγάλη ιστορία, τι εννοούμε φλερτ; Το έντονο φλερτ είναι ένα πέσιμο, με το πέσιμο θα έλεγα στη σχέση μου καμία χοντρή κουβέντα, δεν θα χώριζα. Με το κέρατο δεν ξέρω είναι πολύ σοβαρό, δεν θα έμενα. Αλλά μπορεί να είχα μια σχέση πάρα πολύ ουσιαστική και να τα άλλαζε όλα αυτά.

Το φλερτ εγώ το θεωρώ πολύ αναζωογονητικό, δεν θα ήθελα καθόλου να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν τον γουστάρει άνθρωπος. Μου αρέσει να περνάει ο φίλος μου και να αρέσει και να τον γλυκοκοιτάνε. Το πόσο αυτό το πράγμα θα το αφήσεις να ξεχειλώσει έχει να κάνει με τον άνθρωπό σου. Αλλά δεν θα ενοχληθώ να μιλήσει, να του στείλουν ένα μήνυμα, όχι. Θα με ενοχλούσε αν δεν ενδιέφερε καμία ο σύντροφος μου και θα έλεγα, ”στραβή είμαι;”. Δεν έχω μάθει αν με έχουν κερατώσει, αλλά φαντάζομαι πως ναι».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Νυχτερινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι