Ελίνα Κέφη: «Δέχτηκα σχόλια από γυναίκες γιατί τόλμησα να μιλήσω για την εμμηνόπαυση»
Τηλεόραση

Ελίνα Κέφη: «Δέχτηκα σχόλια από γυναίκες γιατί τόλμησα να μιλήσω για την εμμηνόπαυση»

Ελίνα Κέφη: «Δέχτηκα σχόλια από γυναίκες γιατί τόλμησα να μιλήσω για την εμμηνόπαυση»

Το πρώην μοντέλο μίλησε για τον δεύτερο γάμο της, τις τηλεοπτικές της συνεργασίες, τα καλλιστεία

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη έδωσε η Ελίνα Κέφη και μίλησε για τον γάμο της, την τηλεόραση και την απομάκρυνση από αυτήν.

«Δεν μετάνιωσα για την επιστροφή μου στην τηλεόραση. Δεν ήταν η τέλεια συνεργασία. Δεν είχα ποτέ με κανέναν πρόβλημα. Ο άλλος είχε πρόβλημα με μένα. Ήταν ενοχλητικό γιατί δεν είχαμε χημεία και δεν μπορούσε να κυλήσει ομαλά η συνεργασία και να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Δεν με άγγιζε φεύγοντας από το στούντιο» είπε.

«Όταν ήμουν μοντέλο δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός. Έχουμε ακόμα επαφή με τις κοπέλες από τότε. Το πρακτορείο μου δεν ήθελε καθόλου να με στείλει σε διαγωνισμό ομορφιάς. Εγώ το έκανα για να δω πώς είναι. Παλιά οι διαγωνισμοί ομορφιάς είχαν αίγλη, τώρα πια είναι κατάντια», δήλωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

«Νιώθω ότι ο δεύτερός μου γάμος είναι ο πραγματικός γάμος μου. Η γνωριμία με τον σύζυγό μου έγινε με… προξενιό. Στον Πρωινό Καφέ μας χτένιζε η πραγματική αδελφή του Πάνου Μιχαλόπουλου και μου έστελνε μηνύματα γιατί τη ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι αν παντρεύτηκε ο αδερφός της μαζί μου. Παντρεύτηκα τον Πάνο Μιχαλόπουλο τον οικονομολόγο, όχι τον ηθοποιό! Έπαθα σοκ στην πρόταση γάμου και δεν απαντούσα, ήταν αστείο», είπε.

Όπως αποκάλυψε η Ελίνα Κέφη, έχει δεχτεί ηλικιακό bullying, ενώ την έχουν ρωτήσει γιατί παντρεύτηκε τόσο μεγάλη.

«Στο θέμα της δουλειάς δεν το έχω αντιμετωπίσει. Θα σου πω ένα αστείο περιστατικό. Σε σούπερ μάρκετ μια κυρία μου εύχεται για τον γάμο. Μια κοπέλα στο ταμείο αντί να μου πει “να ζήσεις”, με ρώτησε “τόσο μεγάλη;”. Τα πιο πολλά σχόλια τα δέχτηκα από γυναίκες γιατί τόλμησα να μιλήσω για την εμμηνόπαυση. Είναι δυνατόν μια γυναίκα να κρύβει από τους φίλους της ένα γεγονός σαν αυτό; Να μην πω ότι έχω νεύρα;», συμπλήρωσε.

Τέλος, αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση να παίξει σε μία από τις πιο θρυλικές σειρές, όμως αρνήθηκε. Ποιος ο λόγος;

«Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο Καλήμερα Ζωή, αρνήθηκα, είμαι τελείως ατάλαντη», είπε.