Ελίνα Παπίλα: «Πιστεύω ότι με “σταύρωσαν”. Ήταν έντονες στιγμές…»
Τηλεόραση

Ελίνα Παπίλα: «Πιστεύω ότι με “σταύρωσαν”. Ήταν έντονες στιγμές…»

Ελίνα Παπίλα: «Πιστεύω ότι με “σταύρωσαν”. Ήταν έντονες στιγμές…»

Όσα είπε στο Χαμογέλα και πάλι

Η Ελίνα Παπίλα μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι για τις επιθέσεις που δέχτηκε όσο έκανε εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1.

«Είμαι καλά στο ραδιόφωνο αυτή τι στιγμή. Δεν έχω κάνει και πράγματα στην τηλεόραση για να πω ότι κάνω παύση. Κάναμε κάποια πράγματα, κάποια τα ευχαριστηθήκαμε κάποια δεν βγήκαν. Όλα είναι μέσα στη ζωή», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα.

«Δεν ενοχλήθηκα με αυτό που ειπώθηκε για τα νούμερα. Δεν ξέρω γιατί έγινε θέμα. Ήταν μια διαπίστωση. Πιστεύω ότι με “σταύρωσαν”. Ήταν έντονες στιγμές με τα νούμερα. Όπως δεν μου αρέσει να βλέπω στην τηλεόραση να επαναλαμβάνονται πράγματα, έτσι και εγώ δεν θέλω να επαναλαμβάνω αυτά που είπα. Το είπα και τελείωσε», ανέφερε η ραδιοφωνική παραγωγός.

«Είναι βαριά λέξη το bullying. Έχω αδικηθεί και κριθεί κάποιες φορές κι μπορεί και εγώ να έχω αδικήσει άθελά μου. Οι δουλειές είναι δύσκολες, μπορεί να έχω αδικήσει, έχω περάσει ωραία αλλά και δύσκολα, όλα είναι μέσα στη ζωή», υπογράμμισε.

Σε ποια εκπομπή της αναφερόταν για όσα είπε;

«Δεν αναφερόμουν στο Star αλλά για την εμπειρία μου στον ΑΝΤ1, που έβλεπα τα νούμερά μου κάθε Δευτέρα», διευκρίνισε η Ελίνα Παπίλα.