Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν έχω επανέλθει ακόμη! Έφυγε άδικα…»
Τηλεόραση

Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν έχω επανέλθει ακόμη! Έφυγε άδικα…»

Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν έχω επανέλθει ακόμη! Έφυγε άδικα…»

Όσα είπε για την απώλεια του πατέρα της

Για την απώλεια του πατέρα της αλλά και την γνωριμία της με τον Μάνο Νιφλή μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω.

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε τον δημοσιογράφο με την πρώτη ματιά από ένα «προξενιό» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την αλλαγή του επιθέτου της από Μουταφτσή σε Μουτάφη.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε την αλλαγή στο επίθετό μου. Το Μουτάφη δεν το έκανα τυχαία! Ο μπαμπάς μου ήταν τραγουδιστής του Μίκυ Θεοδωράκη. Με έγραφαν παντού λάθος και μου λέει ο Λάκης ότι “είναι σαν φτέρνισμα παιδί μου, να το αλλάξουμε”. Εμένα μου φαινόταν περίεργο αλλά το συνήθισα, διάλεξα αυτό που είχε ο πατέρας μου. Τον Μάρτιο κλείνει δύο χρόνια από την απώλειά του. Δεν μπορώ να βλέπω το βίντεο που χορεύουμε στον γάμο. Δεν έχω επανέλθει ακόμη! Έφυγε άδικα…».

Μάνος Νιφλής: «Όλα έχουν συμβεί στο Real Fm. Την ώρα της εκπομπής μου στέλνει μήνυμα ο Βασίλης Μπουζιώτης. Είχε ένα χαρακτηριστικό “Μάνο πρέπει να το παίξουμε τώρα γιατί θα καεί”. Και μου στέλνει “Πρέπει να ανέβει αυτό για την Ελισάβετ Μουτάφη”. Και του λέω “Δεν το ανεβάζω αν δεν μου τη γνωρίσεις”. Την είχα τσεκάρει, μου άρεσε πάντα ως γυναίκα και ως ηθοποιός. Δεν ήξερα ποτέ τον τρόπο προσέγγισης, ήταν η δημοσιογραφική φλασιά και είπα να η ευκαιρία. Στήσαμε το ραντεβού, ότι θα πάμε για ποτό την τάδε ημέρα και κάνε ότι περνάς. Στο μεταξύ το είχε προδώσει το μυστικό».

Ελισάβετ Μουτάφη: «Η Μαρίνα Ασλάνογλου, η κουμπάρα, είχε προδώσει το μυστικό. Εγώ ήξερα τα πάντα αλλά ήμουν κυρία».

Μάνος Νιφλής: «Η Μαρίνα είχε στείλει βιογραφικό, τα πάντα, ποιος είμαι. Βρεθήκαμε σε εκείνο το ραντεβού, μετά εγώ έπρεπε να κάνω ένα χειρουργείο του θυροειδούς και δεν είχαμε βρεθεί. Μου είχε στείλει μήνυμα πώς πήγε το χειρουργείο. Μετά βρεθήκαμε σε δεύτερο ραντεβού που όλα έδειχναν ότι όλα θα πάνε χάλια. Αλλά πήγαμε για ένα ποτό και από τότε μείναμε μαζί».

Ελισάβετ Μουτάφη: «Έμεινα στο σπίτι του στην Παλλήνη από το πρώτο βράδυ. Δεν ξέρω πώς την πάτησα έτσι».

Μάνος Νιφλής: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Ελισάβετ είναι αυτό που περιγράφει όλος ο κόσμος. Είναι ένας απίστευτα καλοπροαίρετος άνθρωπος. Δεν έχει δεύτερη σκέψη όταν σου μιλάει ούτε κάτι άλλο ότι κρύβεται από πίσω. Ήταν πολύ πραγματικό όλο αυτό».

Ελισάβετ Μουτάφη: «Ήταν τόσο διακριτικός και τόσο σωστός που μου έκανε ωραία εντύπωση. Μετά το δεύτερο βράδυ που βγήκαμε και δεν είχα διάθεση, μου έκανε μια ανάλυση για την υποκριτική μου δεινότητα και έμεινα… Ήρθαν και φίλοι μου να τον τσεκάρουν! Ήταν συγκλονιστικό, πράγματα που και ειδικός να είσαι, δεν. Ήταν το τελειωτικό! Η πρώτη εντύπωση ήταν ωραία, μου άρεσε και εξωτερικά. Του είπα ότι ο πατέρας μου δάκρυσε με τον θάνατο ενός πολιτικού προσώπου. Και μου λέει “Αλήθεια; Τώρα σε ερωτεύτηκα”. Το βράδυ που έμεινα μαζί του και ήταν τρομερά γοητευτικό, ήταν τόσο κύριος και το κρουασάν το πρωί. Με κέρδισε με την μία».

Διαβάστε επίσης

Μάνος Νιφλής – Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν υπάρχει ισορροπία στα ζευγάρια. Υπάρχουν συγκρούσεις και θέματα αλλά…»