Ελισάβετ Μουτάφη: «Είχε γίνει της μουρλής και νόμιζες πώς ήσουν ο Elvis Presley»
Τηλεόραση

Ελισάβετ Μουτάφη: «Είχε γίνει της μουρλής και νόμιζες πώς ήσουν ο Elvis Presley»

Ελισάβετ Μουτάφη: «Είχε γίνει της μουρλής και νόμιζες πώς ήσουν ο Elvis Presley»

Ο Μάκης Τσέλιος και η Ελισάβετ Μουτάφη μιλούν για τη ζωή τους

Ο σχεδιαστής μόδας, Μάκης Τσέλιος, και η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Dot και μίλησαν για τη συνεργασία τους και τον ρόλο της καριέρας στη ζωή τους.

«Δεν ξέφυγα από τη μόδα. Από πιτσιρίκα έλεγα ή θα γίνω ηθοποιός ή θα ασχοληθώ με τη μόδα. Υπήρχε επηρεασμός χωρίς να το θέλουν αλλά ζούσα μέσα σε αυτό και μου άρεσε. Παρόλα αυτά στην πορεία πήγα στην υποκριτική», είπε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Είχε καταπληκτική δύναμη να μας κάνει ολόκληρη την παράσταση και έκανε θεατρικούς ρόλους που πέθαιναν, ξάπλωνε κάτω. Υπήρχε το μικρόβιο», πρόσθεσε ο Μάκης Τσέλιος.

«Με έκαναν γνωστό στην Ελλάδα και αυτό το χρησιμοποίησα και με κάλεσαν μεγάλες εταιρείες για να σχεδιάζω τις κολεξιόν τους. Πήρα πίσω από όλο αυτό και μια φήμη σωστή και σοβαρή. Δεν έκανα τίποτα δεύτερο. Δεν έκανα καμία έκπτωση σε τίποτα στη ζωή μου. Η μόδα τώρα είναι στα πολύ χαμηλά της. Πέσαμε και στον κορονοϊό. Θα της δώσω την δαχτυλήθρα. Έχω καιρό να το προχωρήσω. Τον χειμώνα θα κάνω επίδειξη με αντρική κολεξιόν και την επόμενη σεζόν ελπίζω να κάνουμε και τη γυναικεία. Έχουμε χτίσει μια σοβαρή εργασία και ιστορία. Έχω βρεθεί στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη, έχω δουλέψει με 17 εταιρείες. Έχω κάνει πολλά πράγματα και σοβαρή δουλειά και πολλά φιλανθρωπικά που απέδωσαν. Δεν το κάναμε για το θεαθήναι. Ήθελα να αποδίδουν και για αυτό μου έδιναν και λογαριασμό για το πού πηγαίνουν τα χρήματα», είπε σε άλλο σημείο ο Μάκης Τσέλιος.

«Θα έκανα γυναικεία κολεξιόν. Η αισθητική υπάρχει αλλά πρέπει να υπάρχει και γνώση. Το “Βέρα στο δεξί” ήταν μια παραγωγή που άλλαξε τα δεδομένα της τηλεόρασης. Αυτοί οι άνθρωποι μάζεψαν μια ομάδα ηθοποιών που είναι οικογένειά μου, βγήκαμε από τα στούντιο, οι διάλογοι ήταν πιο προχωρημένοι. Είχε γίνει της μουρλής και έβγαινες έξω και νόμιζες ότι ήσουν ο Έλβις Πρίσλει. Από τότε άρχισαν να απενεχοποιούνται οι συνάδελφοι. Τα πράγματα άλλαξαν λόγω καραντίνας και ήρθαν οι άνθρωποι που έκαναν μόνο θέατρο. Το θέμα είναι να ανεβάσουμε το επίπεδο στα πράγματα και όχι απλά να το κρίνουμε από τον καναπέ μας», κατέληξε η Ελισάβετ Μουτάφη.