Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Θα τη δούμε στο J2US με τον σύζυγό της;
Τηλεόραση

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Θα τη δούμε στο J2US με τον σύζυγό της;

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Θα τη δούμε στο J2US με τον σύζυγό της;

Καλεσμένη της Κατερίνας Ζαρίφη, μίλησε για τον γάμο της αλλά και το J2US

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν η πρώτη καλεσμένη της εβδομάδας στην Οδό Ζαρίφη 2 και η Κατερίνα την υποδέχτηκε θερμά. Η πρώην Survivor μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη.

«Είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι έτσι για έναν άντρα. Γενικά είμαι πολύ δύσκολη. Ο Νεκτάριος ο γιατρός μου έκανε αυτό το κλικ. Ήταν έρωτας από το Ιnstagram. Ήξερε τα πάντα για μένα και στην αρχή ήταν λίγο spooky» ανέφερε διηγούμενη και πάλι την ιστορία του πρώτου της ραντεβού με τον σύζυγό της.

Αυτό που παρατηρώ μέρα με τη μέρα είναι πιο τρελός από μένα και δεν το περίμενα ότι υπάρχει κάποιος πιο τρελός.

Απαξιώ για τα σχόλια. Στέλνουν μηνύματα στο Ιnstagram και στον Νεκτάριο, γυναίκες που θέλουν να εξεταστούν.

Μία κοπελίτσα πριν από λίγο μου έστειλε σε ποιο νοσοκομείο είναι ο άντρας μου να πάει. Την έκανα μπλοκ.

Με γοήτευσε ότι είναι σταθερός, οικογενειάρχης, ότι θέλει να κάνουμε παιδιά. Είμαι 40 χρονών και το λέω και το φωνάζω. Εννοείται ότι είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να γίνω μαμά.

Το καλύτερο δώρο στον γάμο μας ήταν ένα ποσό από την Τζώρτζια Σιακαβάρα και τον Πλεύρη. Να τους πω ευχαριστώ. Συνήθως τέτοια ποσά τα δίνουν συγγενείς. Επειδή δεν θέλαμε κουζινικά και τέτοια, είχαμε βάλει ένα IBAN και είδα πρωί πρωί το ποσό και πήρα και την ευχαρίστησα. Εγώ νόμιζα ότι είχαν παντρευτεί από αυτά που είχα ακούσει. Θα παντρευτούνε.

32 βαθμούς Κελσίου στο Μπαλί; Τι άλλο να ζητήσω;» είπε για τον μήνα του μέλιτος.

Η πρόταση από το J2US

«Έχω σωστή φωνή και σωστή τοποθέτηση μου έχουν πει. Λίγο πρέπει να φτιάξω τις ανάσες μου. Έχω αυτό το ωραίο βιμπράτο που έχουν όλες οι μαυρούλες» είπε και επιβεβαίωσε με τον τρόπο της ότι έχει δεχτεί πρόταση για το J2US!

«Αν το τολμήσεις, είναι καταπληκτική εμπειρία» της είπε η Κατερίνα.

Η Ελίζαμπεθ αποκάλυψε τι της ζήτησε ο Θέμης Μάλλης να αλλάξει στην εμφάνισή της ως καθηγητής της αν ήθελε να κάνει τηλεόραση.