Έμιλυ Κολιανδρή: «Βρίσκομαι σε μια πολύ ζορισμένη περίοδο και…»
Τηλεόραση

Έμιλυ Κολιανδρή: «Βρίσκομαι σε μια πολύ ζορισμένη περίοδο και…»

Έμιλυ Κολιανδρή: «Βρίσκομαι σε μια πολύ ζορισμένη περίοδο και…»

Η Έμιλυ Κολιανδρή καλεσμένη σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελένη

Η Έμιλυ Κολιανδρή μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τις επαγγελματικές δυσκολίες, το σίριαλ που πρωταγωνιστεί «Ηλέκτρα», για το ρόλο της γυναίκας σε σχέση με παλαιότερες γενιές, την οικογένεια και τον αγώνα με τον χρόνο.

Αναφερόμενη στις επαγγελματικές δυσκολίες, είπε: «Δεν θα επαναλάβω ξανά αυτό τον επαγγελματικό φόρτο με παράσταση και καθημερινό σίριαλ μαζί. Είναι πολύ δύσκολο, είναι σαν να κάνεις πρωταθλητισμό. Κάνουμε πολλές σκηνές τη μέρα, βρίσκομαι σε μια πολύ ζορισμένη περίοδο. Κάναμε δέκα μέρες διακοπές και μου φάνηκαν σαν δύο μέρες. Δεν υπολόγισα σωστά το χρόνο είχα αναλάβει πολλές υποχρεώσεις…».

Για το ρόλο της γυναίκας σε σχέση με παλαιότερες γενιές, είπε: «Υπάρχει ακόμα το στίγμα στις γυναίκες που αποφασίζουν ότι δεν θέλουν να γίνουν μητέρες, υπάρχει το κοινωνικό bullying ότι αν δεν έχεις μια συνέχεια με ένα παιδί».

Όσον αφορά το σήριαλ, Ηλέκτρα, που πρωταγωνιστεί, τόνισε: «Πιστεύω συνέβαινε και παλαιότερα η σεξουαλική πράξη χωρίς τη θέληση της γυναίκας, δεν θέλω να πω ότι συμβαίνουν ακόμα αλλά μπορεί. Μάλιστα σε μια σκηνή στην Ηλέκτρα, λέει η γυναίκα που βοηθάει στο σπίτι ότι ”είσαι τυχερή εσύ κυρά που δεν κυκλοφορείς με μαυρισμένο μάτι” και λέει η Ηλέκτρα, ”αυτό είναι πρόοδος;”. Κάθε εποχή θεωρεί ότι η προηγούμενη είναι χειρότερη. Είναι τρομακτικό ότι ακόμα μιλάμε για γυναικοκτονίες. Εμένα σε αυτό το ρόλο μου αρέσει που μιλάει για δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή της γυναίκας μετά την ”άνοιξη” της…».

Για την οικογένεια και τη μάχη με το χρόνο, ανέφερε: «Επειδή έφυγα νωρίς από την Κύπρο, δεκαοχτώ χρονών δεν προλάβαμε να κάνουμε συζητήσεις για την οικογένεια. Τον Χρήστο Λούλη τον γνώρισα νωρίς, δεν παντρευτήκαμε αλλά με μερικούς ανθρώπους καταλαβαίνεις ότι αυτός είναι.

Πιστεύω ότι μέχρι τα παιδιά μου να φτάσουν σε ηλικία γάμου, ο θεσμός θα έχει καταργηθεί θα εκλείψει. Νομίζω ότι πια ο θεσμός του γάμου, μας έχουν δείξει ότι δεν είναι απόλυτα πετυχημένος. Δεν είναι αγωνία μου να αποκατασταθούν…».

Για την μάχη με το χρόνο, κατέληξε: «Όταν βλέπεις τον εαυτό σου στο φακό είναι αλλιώς, εγώ όταν δεν τον βλέπω νιώθω καλά. Τώρα που τον βλέπω καθημερινά, καταλαβαίνω τα σημάδια του χρόνου, δεν είμαι όπως ήμουν πριν είκοσι ή ακόμα και πριν πέντε χρόνια. Είμαι όμως συμφιλιωμένη, μου αρέσει να βλέπω πετυχημένες ηθοποιούς που δεν έχουν κάνει ιδιαίτερες παρεμβάσεις, γράφουν ότι είναι τραβηχτικές οι ρυτίδες. Σε εμένα δεν μου αρέσουν…».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης

Ηλέκτρα (9/1): Ο Σωτήρης σηκώνει χέρι να χτυπήσει την Ηλέκτρα και…