Έντονη αντιπαράθεση Λοβέρδου – Ρήγα: «Αφήστε τώρα τα κόλπα. Είδαμε τις κ#λοτούμπες σας!»
Τηλεόραση

Έντονη αντιπαράθεση Λοβέρδου – Ρήγα: «Αφήστε τώρα τα κόλπα. Είδαμε τις κ#λοτούμπες σας!»

Έντονη αντιπαράθεση Λοβέρδου – Ρήγα: «Αφήστε τώρα τα κόλπα. Είδαμε τις κ#λοτούμπες σας!»

Έντονες αντιδράσεις με αφορμή το νέο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή, Χωρίς Μακιγιάζ, στο AtticaTv με τον Γιάννη Λοβέρδο και τον Πάνο Ρήγα να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση.

Αφορμή στάθηκε το επερχόμενο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια αλλά και τον γάμο, με τους δύο βουλευτές να βγαίνουν εκτός εαυτού.

Γιάννης Λοβέρδος: «Θα ψηφίσω το νομοθέτημα για δύο λόγους. Πρώτον, διότι υποστηρίζω τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεύτερον και πιο σημαντικό διότι κάποιες επιφυλάξεις που είχαμε ήρθησαν.

Πιστεύω ότι η μεγάλη πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο και αυτό είναι το σωστό. Κατανοώ πλήρως τις αντιδράσεις.

Δεν τους κατηγορώ, αντιθέτως τους σέβομαι. Αλλά η ζωή αλλάζει και προχωράμε μπροστά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν αντιδράσεις από ορισμένους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που δέχονται πίεση από τους ψηφοφόρους τους. Δεν είναι κακό να απέχει όποιος δεν θέλει να ψηφίσει».

Πάνος Ρήγας: «Το νομοθέτημα που καταθέτει ο κύριος Μητσοτάκης δεν αναγνωρίζει απόλυτη ισοτιμία για όλους τους ανθρώπους, είναι εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα».

Γ.Λ: «Το νομοσχέδιο που δεν τολμήσατε εσείς να το φέρετε προς διαβούλευση 5μιση χρόνια το φέρνει τώρα η Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν τολμήσατε!».

Π.Ρ: «Αφήστε τώρα τα κόλπα… κι εσείς δεν ψηφίσατε το σύμφωνο συμβίωσης. Αυτά όχι σε μένα! Έχουμε τολμήσει και φέραμε άλλα νομοσχέδια, όπως τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Και μην ανοίξουμε τώρα το θέμα του πώς κάνατε τις κ#λοτούμπες και σε αυτό και ταυτόχρονα τιμάτε τα πάντα».

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Λοβέρδος: Άλλος άνθρωπος ο βουλευτής – Έχασε 100 κιλά!