Επί Τόπου (17/2): Άρωμα J2US με αποκλειστικές δηλώσεις των λαμπερών ζευγαριών
Τηλεόραση

Επί Τόπου (17/2): Άρωμα J2US με αποκλειστικές δηλώσεις των λαμπερών ζευγαριών

Επί Τόπου (17/2): Άρωμα J2US με αποκλειστικές δηλώσεις των λαμπερών ζευγαριών

Και αυτό το Σαββατοκύριακο αποκλειστικές ειδήσεις και αποκαλύψεις που θα συζητηθούν στην εκπομπή του OPEN

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 09:50 στο OPEN, με αποκλειστικές ειδήσεις και αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 09:50, μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα λίγο πριν την πρεμιέρα του Just the 2 Of Us, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Στην εκπομπή μιλάνε αποκλειστικά συμμετέχοντες και μας μεταφέρουν το κλίμα από το λαμπερό show!

Λίγες ημέρες μετά το πρωτοφανές φονικό στη Γλυφάδα, στο οποίο έπεσαν νεκροί 4 άνθρωποι, η εκπομπή παρουσιάζει ντοκουμέντα που ρίχνουν «φως» στην υπόθεση. Ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη και ποια ήταν η σχέση του με την εφοπλιστική οικογένεια; Ακόμα το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» αποκαλύπτει και το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση.

Στη συνέχεια, η εκπομπή θυμάται τον μοναδικό Παντελή Παντελίδη, τον σπουδαίο αυτόν καλλιτέχνη που μίλησε στις καρδιές των ανθρώπων και η μνήμη του μένει ακόμα και σήμερα ζωντανή. Οχτώ χρόνια από τον θάνατο του, από εκείνο το τρομερό δυστύχημα που σόκαρε την Ελλάδα και βύθισε στο πένθος τους θαυμαστές του. Ένα μοναδικό αφιέρωμα για το φαινόμενο Παντελής Παντελίδης, που τάραξε την ελληνική μουσική σκηνή, μέσα από ανθρώπους που τον γνώριζαν και τον έζησαν από κοντά.

Ακόμα, το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» ασχολείται με το νομοσχέδιο του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Ο απόηχος μετά την ψήφισή του και οι αντιδράσεις. Η εκπομπή συζητά όλες τις παραμέτρους και αναλύει τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Φυσικά, κυρίαρχο ρόλο στην εκπομπή έχουν και τα τηλεοπτικά θέματα με τον Νίκο Νικητέα και τη Τζώρτζια Συρίχα να δίνουν το δικό τους σχόλιο και το δικό τους ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 09:50, βλέπουμε όλα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στο «Just the 2 of Us», ποιες παρουσίες ξεχώρισαν, τι έγινε στα παρασκήνια, αλλά και όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το backstage.

Στη συνέχεια, η έρευνα και οι αποκαλύψεις για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους συνεχίζεται. Την προηγούμενη εβδομάδα η εκπομπή παρουσίασε συγκλονιστικά ντοκουμέντα από το μοιραίο δρομολόγιο, τη στιγμή της έκρηξης από διαφορετικές κάμερες, αλλά και τις κινήσεις του σταθμάρχη μετά τη σύγκρουση των τρένων. Αυτή την Κυριακή το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» φέρνει στο φως νέα συγκλονιστικά στοιχεία, ενώ μεταφέρει και το πως βιώνουν οι συγγενείς των θυμάτων αυτές τις δύσκολες ώρες, σχεδόν ένα χρόνο μετά το δυστύχημα.

Τέλος, ο Νάσος Γουμενίδης μιλάει με τη Χρυσάνθη Λαιμού, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, η οποία γνωρίζει προσωπικά τον Βασιλιά της Βρετανίας, Κάρολο και μας αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες και περιστατικά από τη φιλία τους.

Διαβάστε επίσης

Μεσολόγγι: Η άρση απορρήτου στα τηλέφωνα του Μπάμπη και του κρεοπώλη – Οι υποψίες για αρχαιοκαπηλία και…