Επί τόπου: Στο μικροσκόπιο η αύξηση των κρουσμάτων βίας – Μαρτυρίες και στοιχεία στο φως που σοκάρουν
Τηλεόραση

Επί τόπου: Στο μικροσκόπιο η αύξηση των κρουσμάτων βίας – Μαρτυρίες και στοιχεία στο φως που σοκάρουν

Επί τόπου: Στο μικροσκόπιο η αύξηση των κρουσμάτων βίας – Μαρτυρίες και στοιχεία στο φως που σοκάρουν

Τι θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή του Open;

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 09:50 στο OPEN με όλα όσα μας ενδιαφέρουν, μας απασχολούν και θέλουμε να ξέρουμε. Ρεπορτάζ, ενδελεχή έρευνα και αποκαλυπτικά στοιχεία που ρίχνουν φως σε πολύκροτες υποθέσεις.

Το Σάββατο 25 Μαΐου στις 09:50, η εκπομπή ασχολείται με τα ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα βίας στους δρόμους της χώρας, ανάμεσα σε περαστικούς, αλλά και οδηγούς. Τελευταία θύματα μία νεαρή κοπέλα στην Ερμού που ξυλοκοπήθηκε από άνδρα χωρίς καμία αφορμή και στο Αιγάλεω ένα ζευγάρι από τρεις άνδρες για ασήμαντο λόγο. Η εκπομπή παρουσιάζει μαρτυρίες, αλλά και στοιχεία που θα μας κάνουν να προβληματιστούμε. Ολυμπιονίκης δέχτηκε χυδαία επίθεση από οδηγό ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τη γυναίκα και το παιδί του. Πώς αντέδρασε; Επίσης γνωστός δικηγόρος είχε μία απίστευτη περιπέτεια καταδίωξης με αυτοκίνητο, που τον έκανε να πάρει μέτρα προστασίας.

Ακόμα, το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» παρουσιάζει όλα τα νέα στοιχεία σχετικά με τα γεύματα στα σχολεία, τα οποία οδήγησαν σε δηλητηρίαση 63 μαθητών στη Λαμία. Ντοκουμέντα, μαρτυρίες αλλά και όλο το ρεπορτάζ για τον τρόπο που φτάνουν τα γεύματα σε ανυποψίαστους καταναλωτές.

Επόμενο θέμα της εκπομπής, το αεροπορικό δυστύχημα, όπου ένας επιβάτης σκοτώθηκε και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν σε πτήση από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη, η οποία επλήγη από έντονες αναταράξεις. Το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» παρουσιάζει ποιο είναι το φαινόμενο που προκαλεί αυτές τις φονικές αναταράξεις, ενώ άνθρωποι του χώρου μιλάνε για τις εμπειρίες τους και εξηγούν πώς μπορούμε να προστατευτούμε. Ρεπορτάζ δείχνει λεπτό προς λεπτό τι γίνεται όταν υπάρχουν αναταράξεις και πώς μπορούμε να αντιδράσουμε.

Την Κυριακή 26 Μαΐου στις 09:50, λίγες ώρες πριν το Live του λαμπερού talent show του OPEN, TV Queen, η εκπομπή παρουσιάζει για πρώτη φορά, όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και όλα όσα θα δούμε το βράδυ της Κυριακής. Ακόμα, όλο το παρασκήνιο από το λαμπερό J2US με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για ό,τι συνέβη μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στη συνέχεια, η εκπομπή ασχολείται με την υπόθεση όπου οδηγός λεωφορείου εταιρείας κατηγορείται ότι βίασε 27χρονη υπάλληλο και αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του. Θα δούμε όλα τα σημεία όπου διαδραματίστηκε η υπόθεση, αλλά και τι υποστηρίζει η κοπέλα που βίωσε αυτόν τον εφιάλτη.

Σοκ προκαλεί ο θάνατος γνωστής hair stylist από την Πάτρα, η οποία έκανε μια επέμβαση λιποαναρρόφησης σε γνωστό κέντρο αισθητικής και την επόμενη ημέρα έφυγε από τη ζωή. Ποια γεγονότα διαδραματίστηκαν και τι λέει η κόρη της άτυχης γυναίκας. Γνωστός πλαστικός χειρουργός εξηγεί το πλαίσιο των αισθητικών επεμβάσεων, αλλά και πώς να τις κάνουμε όπως πρέπει απευθυνόμενοι στους σωστούς επαγγελματίες.

Διαβάστε επίσης

Νάσος Γουμενίδης: Βουρκωμένος και με τρεμάμενη φωνή – «Μου έρχεται στο μυαλό μου ο παππούς μου…»