Επική Γερασιμίδου: «Αυτό που κάνετε μεταξύ σας οι εκπομπές, τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα;»
Τηλεόραση

Επική Γερασιμίδου: «Αυτό που κάνετε μεταξύ σας οι εκπομπές, τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα;»

Επική Γερασιμίδου: «Αυτό που κάνετε μεταξύ σας οι εκπομπές, τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα;»

Η ηθοποιός σχολίασε τα «πεσίματα» των δημοσιογράφων και παραδέχτηκε ότι οι ηθοποιοί τους έχουν ανάγκη

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή Fay’s time με πολύ πάθος και καθόλου φόβο για τα κανάλια, τους δημοσιογράφους, τις εκπομπές, με αφορμή τον Γιώργο Νταλάρα και τον Πάνο Βλάχο.

«Σκοτωνόμαστε αλλά υπάρχει αγάπη. Θαυμάζω την πολυπραγμοσύνη του, γράφει πάρα πολύ ωραίους στίχους και του κρατώ κακία γιατί θα μπορούσε να είχε βγάλει λεφτά, είναι μάστορας, φτιάχνει τον κήπο και τρώμε, τώρα μαθαίνει και Ιταλικά και ζούμε ένα δράμα. Τον ρωτάς κάτι σημαντικό και δεν απαντάει» είπε για τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο που την σκηνοθετεί στο θέατρο.

«Θεωρώ ότι οι δημοσιογράφοι κάνετε πάντα πολύ θόρυβο για το τίποτα. Ο άνθρωπος έβγαινε από συνέντευξη στη μνήμη του μεγάλου Τσιτσάνη. Δεν μπορείς να πηγαίνεις με το ματσούκι και να ζητάς δήλωση. Επίσης να σας πω κάτι και να σας κατηγορήσω: αυτό που κάνετε μεταξύ σας οι εκπομπές, τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα τώρα; Και θα μιλάμε για ανθρώπους που έχουν προσφέρει. Δεν είναι η πρώτη μου επιλογή ο Γιώργος Νταλάρας, τον σέβομαι όμως πολύ. Μου αρέσουν άλλοι περισσότερο.

Κυρίως τα πάνελ κρίνουν τα πάντα. Κοιτάξτε πρώτα τα δικά σας χάλια. Δεν πειράζει, θα το πω και ας έρθουν αύριο πάλι να με ρωτάνε. Τελευταία δεν μου κάνουν πεσίματα, μου τηλεφωνάνε και ξέρω ότι κάτι έχει γίνει ασήμαντο για την κοινωνία.

Σας έχουμε ανάγκη βέβαια γιατί κάπως πρέπει να προβάλλουμε τη δουλειά μας, είναι και τσάμπα γιατί αλλού πληρώνονται οι συνεντεύξεις.

Είπα την άποψή μου για αυτόν που βιάστηκε να πει τι είναι αστείο. Ας κάνει πρώτα πραγματικό αστείο και όχι σαχλαμαρίτσες γιατί ο Πάνος είναι εξαιρετικός ηθοποιός που θριαμβεύει και δεν θα μας πει κανένας τι είναι αστείο.

Προφανώς και πάμε την κατάσταση αλλού για να ξεχνάμε κάτι άλλο.

Έχουν πει στα κορίτσια που κάνουν τα πρωινά να μαλώνουν μεταξύ τους γιατί δεν έχει γίνει κάτι!».