Επική Λίτσα Πατέρα: «Τους πήρα τα λεφτά και έφυγα»
Τηλεόραση

Επική Λίτσα Πατέρα: «Τους πήρα τα λεφτά και έφυγα»

Επική Λίτσα Πατέρα: «Τους πήρα τα λεφτά και έφυγα»

Ποια πρόβλεψη έδωσε για το 2024;

Με εκλεκτούς καλεσμένους κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Μελίνα Ασλανίδου.

Στην παρέα της ΕΡΤ βρέθηκε και γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα η οποία μοιράστηκε την αγαπημένη της – και απολαυστική – χριστουγεννιάτικη ανάμνηση.

«Η ωραιότερη χριστουγεννιάτικη ανάμνησή μου είναι όταν ήμουν πολύ μικρή με τον αγαπημένο μου αδερφούλη μου τον αγαπημένο μέναμε στο Κολωνάκι και πηγαίναμε στην Πλάκα και λέγαμε τα κάλαντα. Μας έβλεπαν μκρά παιδάκια και μας δίνανε».

Πήγαμε σε μία πόρτα, δεν βγήκε έξω ο κύριος και από τη χαραμάδα μας έδωσε τα λεφτά. Μπροστά όμως ήταν κάτι άλλα παιδάκια, εγώ τους πήρα τα λεφτά και έφυγα».

«Δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό για τον εαυτό μου αλλά εκείνα τα χρήματα που φάνηκαν ότι ήταν κάτι που… δεν ξέρω. Με μάλωσε ο αδερφός μου που τα πήρα».

Στη συνέχεια έδωσε και μία πρόβλεψη για όσα θα φέρει ο νέος χρόνος.

«Μπαίνουμε σε μία περίοδο που όλα αλλάζουν. Πάρα πολλά πράγματα θα μπουν στη θέση τους και θα αναγνωρίσουμε ότι από αυτά που θα συμβούν ότι η ύλη που η δικιά μας η γενιά πασχίσαμε δεν έχει αξία. Θα γίνουν φασαρίες που θα μας κάνουν πιο πνευματικούς».

Διαβάστε επίσης

Λίτσα Πατέρα: Την ενοχλεί, όταν συρρικνώνεται ο τηλεοπτικός της χρόνος;