Επικός Φάνης Λαμπρόπουλος: «Γκάφα είναι να ακούς πρωί πρωί Μαραβέγια!»
Τηλεόραση

Επικός Φάνης Λαμπρόπουλος: «Γκάφα είναι να ακούς πρωί πρωί Μαραβέγια!»

Επικός Φάνης Λαμπρόπουλος: «Γκάφα είναι να ακούς πρωί πρωί Μαραβέγια!»

Τι είπε για τον έρωτα της Ελένης Βουλγαράκη αλλά και τη φάρσα Μαραβέγια στη ραδιοφωνική του εκπομπή;

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στο Πρωινό Σουσού και σχολίασε την απίστευτη φάρσα που του έστησε ο Κωστής Μαραβέγιας στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή, «Τα κουνάβια» στον Music.

«Θα κινηθώ νομικά εναντίον του. Έγινε μια πλάκα από μέρους του. Βγήκε στην εκπομπή χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα, το δικό του. Έστειλε με ύπουλο τρόπο το τηλέφωνό του. Το πρωί ξέρουν ότι ένα όνομα δεν μπορώ να ακούω, Μαραβέγια.

Κάποια στιγμή βγήκα εκτός εαυτού. Αποκαλύφθηκε η πλεκτάνη του. Τα Μέσα παίξανε ότι ήταν γκάφα δικιά μου. Καθόλου γκάφα δεν ήταν. Γκάφα είναι να ακούς πρωί πρωί Μαραβέγια.

Και κανένας δεν ασχολήθηκε με το ότι ο Κωστής βγήκε να με κοροϊδέψει! Θα τα πούμε στην Ευελπίδων Κωστή!» είπε με το αστείρευτο χιούμορ του.

«Ο Κωστής είναι ακροατής της εκπομπής, τον έχω πάρει παραμάζωμα εδώ και δυο μήνες, και αποφάσισε να μου κάνει πλάκα ο κερατάς. Σου χρωστάω Κωστή! 1-0 είναι αυτό» συνέχισε.

Όσο για την ερωτευμένη Ελένη Βουλγαράκη, επική ήταν και εδώ η απάντησή του: «Δεν είναι κομψό να ασχοληθούμε με τα προσωπικά της. Την τρώω στη μάπα κάθε μέρα, δεν την κάνω παρέα και μετά. Με την Ελένη οριακά μιλάμε το πρωί!»