Επίσκεψη Ερντογάν: Ποιες ψυχαγωγικές εκπομπές δεν θα βγουν στον «αέρα» την Πέμπτη 7/12;
Τηλεόραση

Επίσκεψη Ερντογάν: Ποιες ψυχαγωγικές εκπομπές δεν θα βγουν στον «αέρα» την Πέμπτη 7/12;

Επίσκεψη Ερντογάν: Ποιες ψυχαγωγικές εκπομπές δεν θα βγουν στον «αέρα» την Πέμπτη 7/12;

Η ψυχαγωγία θα δώσε τη θέση της στην ενημέρωση

Αλλαγές θα παρουσιάσει το πρόγραμμα κάποιων καναλιών την Πέμπτη 7/12 λόγω της επίσκεψης του του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, Open και ΣΚΑΪ θα επενδύσουν στην ενημέρωση το πρωί της Πέμπτης και θα προβάλλουν ενημερωτικές εκπομπές που θα καλύψουν την επίσκεψη αντί για τις ψυχαγωγικές του.

Δεν θα βγει στον «αέρα» η καθημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s time.

Η αλλαγή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ είναι έκτακτη και έχει να κάνει όπως είναι λογικό με την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου.

Το κανάλι του Φαλήρου, κατεξοχήν ενημερωτικό, προχώρησε στην αναπροσαρμογή του προγράμματός του δίνοντας μεγαλύτερη διάρκεια στους Αταίριαστους που θα καλύψουν την ώρα της Φαίης Σκορδά μέχρι τις δύο παρά είκοσι που θα βγει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Αλλαγή όμως θα κάνει στο πρόγραμμά του και το Οpen.

Έτσι, αμέσως μετά την πρωινή ενημερωτική εκπομπή Ώρα Ελλάδος, θα προβληθεί σε επανάληψη ένα επεισόδιο των Εικόνων και από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι θα προβληθεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου.

Τι θα κάνει η ΕΡΤ;

Το κρατικό κανάλι και συγκεκριμένα η ΕΡΤ1 από τις 12:55 έως τις 2 θα προβάλλει έκτακτη ενημερωτική εκπομπή σε απευθείας σύνδεση με το ΕΡΤNEWS, που θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την επίσκεψη του προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Αθήνα.

Από νωρίς το πρωί, με ζωντανές συνδέσεις στις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί της ΕΡΤ θα μεταδώσουν τις συναντήσεις του Τούρκου προέδρου με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, αλλά και τις διμερείς επαφές που θα προηγηθούν της συνεδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 13:00 και για ένα δίωρο, τη σκυτάλη της ενημέρωσης παίρνουν ο Γιώργος Κουβαράς και η Κατερίνα Δούκα, οι οποίοι μαζί με διεθνολόγους και πολιτικούς αναλυτές σχολιάζουν τη σημασία της επίσκεψης Ερντογάν, των συμφωνιών που θα υπογραφούν, αλλά και την επόμενη ημέρα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Δεν θα μεταδοθεί η επανάληψη της σειράς Ηλέκτρα, ενώ το Πρωίαν σε είδον θα μεταδοθεί κανονικά.