Εθνική – Πόλο: Απαρηγόρητος ο Θοδωρής Βλάχος – «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος»
Τηλεόραση

Εθνική – Πόλο: Απαρηγόρητος ο Θοδωρής Βλάχος – «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος»

Εθνική – Πόλο: Απαρηγόρητος ο Θοδωρής Βλάχος – «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος»

Ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα για την ήττα στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα

Παραλίγο να γράψει ιστορία η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών της Ελλάδας διεκδικώντας για πρώτη φορά το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα στην Ιαπωνία.

Ύστερα όμως από έναν δυνατό αγώνα που έφτασε μέχρι τα πέναλτι η Ουγγαρία έβαλε στοπ στο όνειρο των Ελλήνων κατακτώντας την κορυφή.

Ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ μίλησε εμφανώς απογοητευμένος με την έκβαση της αναμέτρηση ενώ απολογήθηκε για τη λάθος απόφαση που πήρε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας.

«Δεν μπορώ να μιλήσω, οφείλω μία συγγνώμη έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, ήμασταν 2-1 παίκτες και πήρα τάιμ άουτ. Είναι η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή μας, συγγνώμη από τα παιδιά και όλο τον κόσμο.

Έχουμε προσδοκίες, ίσως και να το αξίζαμε, χάσαμε μία κλασική ευκαιρία για το χρυσό. Το λάθος με το τάιμ άουτ μάς χάλασε το μομέντουμ, ελπίζω πως θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες αλλά σήμερα ήταν μοναδική.

Θέλουμε ο κόσμος να μας αγαπήσει, αν το καταφέραμε είναι σπουδαίο. Όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά δεν πετύχαμε το απόλυτο. Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχειώνει αυτό».