Eurovision: Εκτός η Μαρία Κοζάκου – Η παραίνεση Καινούργιου να στηριχτεί ο Γιάννης Πουλόπουλος!
Τηλεόραση

Eurovision: Εκτός η Μαρία Κοζάκου – Η παραίνεση Καινούργιου να στηριχτεί ο Γιάννης Πουλόπουλος!

Eurovision: Εκτός η Μαρία Κοζάκου – Η παραίνεση Καινούργιου να στηριχτεί ο Γιάννης Πουλόπουλος!

Η παρουσιάστρια ζήτησε από τον κόσμο να δημιουργήσει κύμα να βρεθεί ο συνεργάτης της στην παρουσίαση της Eurovision

Εκτός Eurovision θα βρεθεί φέτος η φωνή στα σπικάζ των μεταδόσεων της ΕΡΤ και όχι μόνο, Μαρία Κοζάκου.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τον θεσμό, με την Κατερίνα Καινούργιου μεταξύ αστείου και σοβαρού να ζητάει να ψηφιστεί ο Γιάννης Πουλόπουλος, γνωστός eurovision fan, για τη θέση της.

«Έχεις πέσει στο τραπέζι στην ΕΡΤ» του αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας!

Θέλαμε να κρατηθούμε μακριά από επικριτικές αναφορές, εξυπνακισμούς και τη διάχυτη στον δημόσιο λόγο τοξικότητα. Τι κέρδισα από τη Εurovision; Την αγάπη από ένα πολύ μεγάλο κοινό. Το σημαντικότερο ήταν μια σχέση ζωής. Ο Γιώργος Καπουτζίδης» έγραψε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια που επαίνεσε την επιλογή της Μαρίνας Σάττι.

Όπως θα ακούσετε από το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, φέτος θα αλλάξουν όλα στη μετάδοση της Εurovision καθώς υπάρχουν ερωτηματικά ακόμα και για τον πρόεδρο της ελληνικής επιτροπής, Δημήτρη Παπαδημητρίου ενώ και η Τζένη Μελιτά φαίνεται ότι μένει εκτός παρουσίασης.

Μάλιστα ήδη φέρεται να έχουν φτάσει 50 τραγούδια στην ΕΡΤ ως υποψηφιότητες για τη Μαρίνα Σάττι.

H διευθύντρια των διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ, Σοφία Δρανίδου αναλαμβάνει επικεφαλής της ελληνικής αποστολής ενώ η διευθύντρια επικοινωνίας της ΕΡΤ, Δώρα Χειράκη αναλαμβάνει επικεφαλής του όλου project Eurovision 2024.

Mάλιστα η κυρία Χειράκη -ένα άοκνο, αθόρυβο και αποτελεσματικό στέλεχος της ΕΡΤ- έκανε και σχετική ανάρτηση με τη βασική ομάδα της Μαρίνας Σάττι, γράφοντας «το ταξίδι ξεκινάει».

Το πρώτο φετινό τραγούδι για τη Eurovision

H πρώτη επίσημη συμμετοχή πάντως ήρθε στο φως και αυτή είναι της Γαλλίας που κατεβαίνει στη Eurovision του Μάλμο με ερωτική μπαλάντα.