Eurovision – Ιρλανδία: Ξεσήκωσε θύελλα σχολίων – «5 ηρεμιστικά έδωσα σε αρχιμανδρίτη γέροντα που την είδε»
Τηλεόραση

Eurovision – Ιρλανδία: Ξεσήκωσε θύελλα σχολίων – «5 ηρεμιστικά έδωσα σε αρχιμανδρίτη γέροντα που την είδε»

Eurovision – Ιρλανδία: Ξεσήκωσε θύελλα σχολίων – «5 ηρεμιστικά έδωσα σε αρχιμανδρίτη γέροντα που την είδε»

Έντονη συζήτηση στη Super Κατερίνα

Προκάλεσε η εμφάνιση της Ιρλανδίας στη Eurovision καθώς πολλοί συνέδεσαν το act της Bambie Thug με σατανιστική τελετή.

Το γεγονός βέβαια είναι ότι το στάδιο στο Μάλμε σείστηκε από την εμφάνισή της παρότι στην Ελλάδα το θέαμά της ενόχλησε κάποιους όπως τον Ανδρέα Καραγιάννη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα που εξέφρασαν αρνητική άποψη στη Super Kατερίνα.

«Όχι ένα, όχι δύο, 5 ηρεμιστικά έδωσα σε αρχιμανδρίτη γέροντα που του έβαλα να δει τη Γιουροβίζιον, βλέπαμε τους σατανιασμένους, κολασιολάγνους, εξαποδώδες που έκαναν τελετές με κεριά πάνω στην σκηνή. Ήταν ωδή στον Σατανά σε διακαινίσιμη εβδομάδα! Προσβάλλει βάναυσα η πεντάλφα αυτούς που πιστεύουν, δεν θα έπρεπε ποτέ να προβληθεί» είπε ο πάντα γλαφυρός στις περιγραφές του διευθυντής γνωστού εκκλησιαστικού σάιτ.

«Έχει μετατραπεί σε μία σκηνή όπου πηγαίνουν για να περνάνε μηνύματα» επεσήμανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας που εγκάλεσε την ΕΒU για το θέαμα καθώς όπως είπε έχει επιλεκτική ευαισθησία και δεν πρόβαλε τον Σουηδό τραγουδιστή με το παλαιστινιακό μαντίλι αλλά επέτρεψε την πεντάλφα.

Η ίδια η Βambie (το Bambie όπως αποκαλείται καθώς είναι non binary) στη συνέντευξή της μετά το τέλος του ημιτελικού απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι η φράση με την οποία κλείνει το act της (Crown the witch) ήταν αρχικά άλλη («ελευθερία στην Παλαιστίνη») αλλά την απαγόρευσε η EBU.

«Ξέρετε τι με κάνει ξεχωριστή; Είμαι queer και μάγισσα» είπε στη συνέντευξή της χαρακτηριστικά.

«Τρομάζει λίγο τα μικρά παιδιά, είναι λίγο dark. Εμένα δεν μου άρεσε» είπε η Βικτώρια Χαλκίτη, η vocal coach που συμμετέχει στην αποστολή της Κύπρου.

Ποια είναι η Bambie Thug;

Ήταν outsider και έγινε φαβορί. Είναι 31 ετών και όπως δήλωσε υπήρξε αναφορά για να τη διώξουν από τη Eurovision επειδή ντύνεται στα μαύρα και είναι παγανίστρια.

Ο Τζόνι Λόγκαν όμως, παλαίμαχος του θεσμού με την Ιρλανδία, τη στηρίζει και μάλιστα θεωρεί ότι μπορεί να βγει πρώτη.

Αγαπά οτιδήποτε παγανιστικό αλλά και τη μαγεία όπως έχει δηλώσει καθώς όπως έχει πει σε συνέντευξή της «ήμασταν χώρα παγανιστών».