Ευαγγελία Συριοπούλου: «Αν μάθει η Μιράντα για την κόρη της, ο έρωτάς της για τον Ντίνο δεν θα υπάρχει»
Τηλεόραση

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Αν μάθει η Μιράντα για την κόρη της, ο έρωτάς της για τον Ντίνο δεν θα υπάρχει»

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Αν μάθει η Μιράντα για την κόρη της, ο έρωτάς της για τον Ντίνο δεν θα υπάρχει»

Όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη

Με επαίνους για τα μάτια της υποδέχτηκε την Ευαγγελία Συριοπούλου η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στον «Παράδεισο των κυριών» που έχει διακόψει γυρίσματα για αυτή τη σεζόν ενώ όπως είπε σε λίγο καιρό ξεκινούν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο.

«Μέχρι 16 Ιουνίου θα παίζει η σειρά, έτσι το είχαμε προγραμματίσει, έχει πολλές ανατροπές, δεν θα μείνει αναπνοή!» είπε για το τέλος του πρώτου κύκλου.

«Τι θα πει ο κόσμος ήταν το κυρίαρχο εκείνη την εποχή. Έχουμε κάνει όλος ο κόσμος ένα τεράστιο βήμα στο να ανοίξουμε το μυαλό μας και αυτό είναι καθησυχαστικό» ανέφερε.

Για το ότι μάνα και κόρη είναι ερωτευμένες με τον ίδιο άντρα στη σειρά, είπε: «Δεν έχει γραφτεί ακόμα, θα το δούμε τη νέα σεζόν. Είναι πολύ δύσκολο. Αν μάθει η Μιράντα για την κόρη της τελειώσαν όλα, ο έρωτάς της για τον Ντίνο δεν θα υπάρχει. Από την πλευρά της Αμαλίας τι θα γίνει δεν το γνωρίζω. Είναι δύσκολο και για τις δύο».

Σε ερώτηση πώς αντιδράει ο κόσμος στον νέο της ρόλο ως «Μιράντα» και τη σειρά η ηθοποιός είπε ότι είναι μία δουλειά που ο κόσμος την «αγκάλιασε».

«Δεν με φωνάζουν πια Ρενάτα αλλά είμαι η Μιράντα. Έχουμε κοινό από την αρχή, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Είναι ένα δώρο, ο Θεός με πηγαίνει σε δουλειές που πηγαίνω καταπληκτικά» είπε.

«Θα δούμε να μπαίνει, να βγαίνει κόσμος στη φυλακή. Θα δούμε. Τη νέα σεζόν θα μπουν νέα πρόσωπα. Θα ήθελα να ευτυχήσω» είπε αποφεύγοντας να κάνει σπόιλερ.

Μιλώντας για την απόκτηση του παιδιού της είπε: «Δεν ξέρω αν είμαστε και ποτέ έτοιμοι για αυτό. Είχα εύκολη εγκυμοσύνη. Δεν έχανα ποτέ την ψυχραιμία μου, με τον άντρα μου είμαστε μαζί 13 χρόνια, με ηρεμούσε. Απλώς κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης πείναγα πάρα πολύ».

Τι άλλαξε στην ζωή της μετά την γέννησή του παιδιού της;

«Ήταν μία συνειδητή επιλογή. Η γέννηση του παιδιού μας τα άλλαξε όλα προς το καλύτερο. Αυτό το παιδί ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί».