Εβελίνα Νικόλιζα: «Αν υπήρχε ένα μαγικό ραβδάκι θα ήθελα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή»
Τηλεόραση

Εβελίνα Νικόλιζα: «Αν υπήρχε ένα μαγικό ραβδάκι θα ήθελα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή»

Εβελίνα Νικόλιζα: «Αν υπήρχε ένα μαγικό ραβδάκι θα ήθελα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή»

Όσα είπε στην εκπομπή, ΠΟΠ Μαγειρική

Καλεσμένη στην εκπομπή, ΠΟΠ Μαγειρική, βρέθηκε η Εβελίνα Νικόλιζα και μιλά για το Youtube, τη μουσική αλλά και τι θα ήθελε να κάνει ιδανικά στην τηλεόραση.

«Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει το Youtube, νόμιζα ότι απλά ακούμε μουσική. Μια φορά μου είχε βγάλει ένα βίντεο μιας κοπέλας για το πώς διατηρεί τα μαλλιά της. Και κατάλαβα ότι κάπως έτσι είναι ωραίο. Το ξεκίνησα σιγά σιγά και κατέληξε από μια μεγάλη αγάπη, σε δουλειά! Έχω διάφορα θεματικά βίντεο αλλά στο κανάλι μου πηγαίνουν καλύτερα τα vlogs. Ο κόσμος νομίζω ότι θέλει παρέα. Έχω λάβει μηνύματα ότι είδαν το βίντεό μου και ένιωσαν ότι είπαμε τα νέα μας. Υπάρχει πολλή μοναξιά εκεί έξω. Κάθε κανάλι είναι μια κοινότητα που όλοι θέλουμε να είμαστε παρέα. Στην καραντίνα έκανα κάθε μέρα βίντεο γιατί “τρελάθηκα”. Ζωγράφισα σε γυαλί, ξεκίνησα το πλέξιμο, φύτευα, ξεφύτευα. Ένιωθα και εγώ παρέα!».

«Αν ήταν μια κωμική εκπομπή μαγειρικής ναι θα το έκανα. Αρχικά έγραφα πολύ στο Twitter τα χρόνια τα παλιά που γράφαμε αστεία. Και μέσα από αυτά που έγραφα μου είχαν πρόταση για ένα μουσικό κανάλι. Πήγα εκεί και δεν προχώρησε. Μετά βρέθηκα σε μια καλοκαιρινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 και μετά με είδε η Ναταλία Γερμανού από το Youtube. Δεν το είχα στο μυαλό μου αλλά επειδή είχα αρχίσει και ενθουσιαζόμουν με το Youtube λέω “γιατί να μην το δοκιμάσω;”. Θα ήθελα αν μπορούσα να κάνω κάθε χρόνο διαφορετική δουλειά. Θέλω να τα δοκιμάσω όλα, όσα περισσότερα μπορώ.

Αν υπήρχε ένα ραβδάκι και μου έλεγαν ότι μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, θα έλεγα μια ταξιδιωτική εκπομπή. Θέλουμε όλοι να ταξιδέψουμε! Εγώ το κάνω σε μια μίνι βερσιόν στο κανάλι μου. Το τελευταίο ταξίδι ήταν στην Πράγα.

Με την υποκριτική δεν σκέφτομαι κάτι. Με το τραγούδι συνεργάζομαι με ένα ταλαντούχο παιδί, θέλω πολύ να βγάλω δίσκο. Είμαστε σε μια πολύ δημιουργική φάση. Μου λείπει τόσο πολύ αυτό».

Διαβάστε επίσης

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ζητώ δημοσίως συγγνώμη από την κόρη μου»