Εύη Βατίδου: Όσα είπε για το τροχαίο και τον Αλέξη Κούγια – «Τον ευχαριστώ δημόσια, άφησε τις δουλειές του για να…»
Τηλεόραση

Εύη Βατίδου: Όσα είπε για το τροχαίο και τον Αλέξη Κούγια – «Τον ευχαριστώ δημόσια, άφησε τις δουλειές του για να…»

Εύη Βατίδου: Όσα είπε για το τροχαίο και τον Αλέξη Κούγια – «Τον ευχαριστώ δημόσια, άφησε τις δουλειές του για να…»

Όσα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερη

Στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο Αλέξης Κούγιας αλλά και η Εύη Βατίδου λίγο αργότερα μετά την απολογία της στον ανακριτή ο οποίος την άφησε ελεύθερη για το τροχαίο που έγινε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 11/11.

Ο ποινικολόγος, πρώην σύζυγός της και νυν συνήγορός της, αφού δέχτηκε επαίνους από την παρουσιάστρια που στάθηκε στο πλευρό της πρώην συζύγου του είπε:

«Το θεώρησα αυτονόητο όπως θεώρησε η ίδια αυτονόητο το πρώτο πρόσωπο που πήρε τηλέφωνο να είμαι εγώ. Επειδή ήμουν κατάκοπος για πρώτη φορά είχα κλείσει το τηλέφωνο. Οπότε ο γιος μου γύρω στις 2 με ξύπνησε. Φύγαμε μαζί, πήγαμε στο ΑΤ Γλυφάδας και με πήγε με το τζιπ του στο σημείο που ήταν το αυτοκίνητο της Εύης. Δεν υπήρχε καμία μοτοσικλέτα στο σημείο.

Την πήγε σε μια περιοχή όπου γίνονται όλες οι παράνομες πράξεις των νοτίων προαστίων. Το λάθος της Εύης είναι ότι δεν σκέφτηκε ότι εκεί και αν δεν ανατρεπόταν η μηχανή θα μπορούσε να την πάει πιο πάνω και θα ήταν οι δυο τους.

Έχει 14 κλήσεις στην Άμεση Δράση από την ώρα που της σπάει τον καθρέφτη. Η μοτοσικλέτα δεν είχε αριθμό. Ή ήταν κρυμμένος ή δεν υπήρχε.

Είμαι περίεργος κι εγώ και η οικογένειά μου να δούμε αυτόν τον ψευτόμαγκα που τόλμησε να πει ότι δεν χτύπησε πολύ τον καθρέφτη, δεν έβρισε τα Θεία και τα παιδιά μας. Πρόκειται περί ενός αλήτου» ανέφερε.

Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο, δεν το συζητώ. Μετά πήρα τους γονείς μου και τον γιο μου που πήγε να τον ξυπνήσει. Τον πήρα γιατί κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι λιγάκι επικίνδυνα.

Θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια, τον έχω ευχαριστήσει και προσωπικά. Άφησε τις δουλειές του για να είναι εκεί. Με βοήθησε και με στήριξε και είναι πολύ σημαντικό αυτό.
Τον πήρα τηλέφωνο πριν αλλαχτεί η κατηγορία σε κακουργηματική πράξη. Στην αρχή ήταν μια πράξη χωρίς σοβαρές βλάβες.
Τελικά έγινε ό,τι έγινε και κρατήθηκα παραπάνω από όσο περίμενα εγώ. Η Αστυνομία ήταν άψογη απέναντί μου και θέλω να το πω.
Πιστεύω πάντα στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, εξετάζει σωστά το θέμα και να πάρει τη σωστή απόφαση.
Στη ζωή μου δεν έχω προκαλέσει ποτέ καβγά. Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε στο τζάμι μου και αφού με έβρισε χυδαία με το κράνος του μου θρυμμάτισε τον καθρέφτη. Ήμουν σταματημένη, κόλλησε το πρόσωπό του στο τζάμι, δεν είχα ανοίξει το παράθυρο. Ακόμα είμαι σε μία κατάσταση σοκ, ποιοι είναι αυτοί. Έφυγε πάρα πολύ γρήγορα. Ακόμα αναρωτιέμαι για ποιον λόγο έγινε αυτό.

Ευτυχώς που τελείωσε εκεί πάνω στο βουνό γιατί το μόνο λάθος που θα άλλαζα από τη μία είναι σωστό όταν κάποιος σου κάνει κάτι να το καταγγέλλεις αλλά όταν βλέπεις ότι μπορείς να θέσεις σε κίνδυνο τη ζωή σου καλό είναι να φεύγεις.

Το αυτοκίνητό μου έφυγε λοξά για να μην τραυματίσω την κυρία. Είχε και χαντάκι, έπεσα μέσα και βγήκα να δω τι έγινε και συνέχισε να με βρίζει.

Δεν μπορεί να βγαίνει ο δικηγόρος του να λέει ότι απλώς πέρασε και μου χτύπησε τον καθρέφτη. Θα έπαιρνα στο κυνηγητό κάποιον που απλά μου χτύπησε τον καθρέφτη;» είπε μεταξύ άλλων