Ευλαμπία Ρέβη – Σπύρος Χαριτάτος: Έβαλαν πλάτη μαζεύοντας μήλα στο Πήλιο
Τηλεόραση

Ευλαμπία Ρέβη – Σπύρος Χαριτάτος: Έβαλαν πλάτη μαζεύοντας μήλα στο Πήλιο

Ευλαμπία Ρέβη – Σπύρος Χαριτάτος: Έβαλαν πλάτη μαζεύοντας μήλα στο Πήλιο

Το οδοιπορικό των δημοσιογράφων στην περιοχή που επλήγη από τη θεομηνία Daniel

Στο Πήλιο βρέθηκαν η Ευλαμπία Ρέβη και ο Σπύρος Χαριτάτος με την κάμερα του Τώρα μαζί και κυριολεκτικά έβαλαν πλάτη μαζεύοντας μήλα και βοηθώντας τους ντόπιους που επλήγησαν σκληρά από τον Daniel.

Στο ρεπορτάζ που έκαναν κοντά στους μηλοπαραγωγούς της περιοχής μίλησαν και με μία μαθήτρια της τρίτης Λυκείου που βοηθούσε τους γονείς της.

Όπως είπε η νεαρή κοπέλα, αυτό που ζητά είναι να ανοίξουν οι δρόμοι για να πάνε ξανά σχολείο και να δώσουν μόρια στους υποψηφίους των Πανελληνίων από τις περιοχές που χτύπησε η κακοκαιρία.

«Πώς εγώ θα πάω για καφέ όταν από 1000 κλούβες θα πάρουν τις 500 και οι περισσότερες είναι χαλασμένες; Από μικρά βοηθάμε στα χωράφια» είπε η 17χρονη.

Η Ευλαμπία Ρέβη μάλιστα έκανε μια ανάρτηση όπου εκείνη και ο συμπαρουσιαστής της μαζεύουν μήλα και έγραψε:

«Όπου υπάρχει πρόβλημα εκεί και θα είμαστε. Αποτελεί δέσμευσή μας σε αυτή την εκπομπή από την πρώτη στιγμή και αυτό κάναμε για ακόμη μία φορά. Μετά την φυσική καταστροφή τώρα κυριαρχεί ο φόβος της οικονομικής εξαθλίωσης για 800 οικογένειες μηλοπαραγωγών.

Αύριο και μεθαύριο στο Τώρα Μαζί θα δείτε εκτενή ρεπορτάζ για την κατάσταση στο Πήλιο δύο εβδομάδες και πλέον μετά την φονική επέλαση της κακοκαιρίας Ντάνιελ».