Φαίη Σκορδά: «Επειδή δεν κρύβομαι, εγώ δεν έχω υπογράψει κάπου»
Τηλεόραση

Φαίη Σκορδά: «Επειδή δεν κρύβομαι, εγώ δεν έχω υπογράψει κάπου»

Φαίη Σκορδά: «Επειδή δεν κρύβομαι, εγώ δεν έχω υπογράψει κάπου»

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε, για τις φήμες που ακούγονται

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου,αλλά και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να αποχαιρετά τον ΑΝΤ1 και να επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά θέλησε να μιλήσει για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον.

«Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι μία πολύ ωραία επιλογή. Και ξέρω γιατί το λέω και έχει σημασία ότι το λέω εγώ. Είναι μία πολύ ωραία επιλογή, θεωρώ και για τις δύο πλευρές. Έχει σημασία. Το λέω από καρδιάς, με σεβασμό και παράλληλα με αυτό υπάρχει ένα μεγάλο ευχαριστώ», είπε αρχικά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να παίρνει τον λόγο:

«Εδώ η κοπέλα κάνει κάτι πρωτοφανές. Δεν έχω ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση κάποιος να λέει “θα έρθει η κοπέλα να κάνει την εκπομπή που κάνω εγώ και είναι η τέλεια επιλογή”».

«Οφείλω να το πω γιατί έχω αυτές τις σχέσεις που έχω με αυτό το κανάλι. Είναι σαν να λέω κι ένα ευχαριστώ για τον τρόπο που χειρίζονται κάποια θέματα και τον τρόπο που μου συμπεριφέρονται μέχρι στιγμής, ο οποίος είναι -δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι για τον ΣΚΑΪ- απίστευτος. Οφείλω να το πω τώρα σε αυτή την περίπτωση» τόνισε η Φαίη Σκορδά.

«Επειδή δεν κρύβομαι, εγώ δεν έχω υπογράψει κάπου. Εγώ μόνο ξέρω. Και δεν το λέω από θέση ισχύος, ούτε παιχνιδιού. Και γι’ αυτόν τον λόγο πριν από λίγο ευχαρίστησα το κανάλι στο οποίο είμαι και μπορεί και να είμαι. Δεν ξέρεις. Οι άνθρωποι κάνουν τις διαφορές. Εγώ και στον ΑΝΤ1 που ήμουν 10 χρόνια, έχω δημιουργήσει σχέσεις οικογένειας και στενής φιλίας, με ανθρώπους που είναι και στελέχη εκεί. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ στον ΣΚΑΙ και χαίρομαι πολύ»,κατέληξε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμα

Έγκυος πασίγνωστη Ελληνίδα που βραβεύτηκε στα Mad VMA!