Φαίη Σκορδά: Όσα είπε στη μεσημεριανή πρεμιέρα της – «Πρόλαβα να πω “καλημέρα”»
Τηλεόραση

Φαίη Σκορδά: Όσα είπε στη μεσημεριανή πρεμιέρα της – «Πρόλαβα να πω “καλημέρα”»

Φαίη Σκορδά: Όσα είπε στη μεσημεριανή πρεμιέρα της – «Πρόλαβα να πω “καλημέρα”»

Αλλαγή ζώνης και εκπομπής για την παρουσιάστρια

Πρεμιέρα έκανε η Φαίη Σκορδά σε νέα ζώνη και με νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ. «Πρόλαβα να πω καλημέρα. Έχουμε αλλαγή στην ώρα, αλλάξαμε και τίτλο, μέχρι τις 2 θα είμαστε μαζί» είπε και πλησίασε τις κάμερες για να κάνει μία αγκαλιά.

«Πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα» τόνισε και επεσήμανε ότι το κομμάτι της ενημέρωσης στην εκπομπή της θα υποστηριχτεί από τον σταθμό που είναι κατεξοχήν ενημερωτικός.

«Παρότι είμαστε εδώ, η καρδιά μας, η ψυχή μας, η αγάπη μας, η αγωνία μας είναι στους συνανθρώπους μας στον θεσσαλικό κάμπο. Είναι οι εικόνες, το πένθος, οι άνθρωποι που χάσαμε, οι καταστροφές, πώς μπορείς να συνεχίσεις; Ξυπνάμε κάθε πρωί με αγωνία, με φόβο και τρόμο» είπε και εξήρε τον ρόλο των εθελοντών που βοηθούν.

«Είναι μία πρεμιέρα που πρώτη φορά δεν έχω άγχος, γιατί είναι πολύ λίγο το προσωπικό μας μπροστά σε ό,τι συμβαίνει. Είχαμε ετοιμάσει μια διαφορετική έναρξη. Καλή επιτυχία σε όλες τις εκπομπές, σε όλους τους συναδέλφους, δύναμη και κουράγιο στους δασκάλους και τους εκπαιδευτικούς» ανέφερε.

Κατόπιν παρουσίασε τους συνεργάτες της με πρώτη και καλύτερη την αρχισυντάκτριά της που ανήκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

«Σε ξέρει ο κόσμος Αγγελικούλα μου, σε ξέρω από το Mega. Mας βλέπει ο Νίκος; Πολλά φιλάκια» είπε.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μπήκε με παράπονο στην εκπομπή καθώς εγκλωβίστηκε στο σπίτι του λόγω διακοπής ρεύματος.

«Το συζητάμε πολλά χρόνια, φέτος ήρθε η στιγμή» είπε η Μαρία Φραγκάκη.

Διαβάστε επίσης:

«Η Φαίη Σκορδά έπρεπε να επιμείνει να μείνει στην πρωινή ζώνη»