Famagusta – Αιμιλία Υψηλάντη: «Ήμουν εκεί όταν έγινε η εισβολή από τους Τούρκους»
Τηλεόραση

Famagusta – Αιμιλία Υψηλάντη: «Ήμουν εκεί όταν έγινε η εισβολή από τους Τούρκους»

Famagusta – Αιμιλία Υψηλάντη: «Ήμουν εκεί όταν έγινε η εισβολή από τους Τούρκους»

Όσα μοιράστηκε στην εκπομπή, Ελένη

Στην εκπομπή, Ελένη, παραχώρησε συνέντευξη η Αιμιλία Υψηλάντη και αναφέρθηκε τόσο στην απώλεια της κόρης της όσο και στον ρόλο της στο Famagusta.

Η ηθοποιός υποδύεται τη Σοφία Κούρτη στη νέα σειρά του Mega, όπου «έκλεψε» το παιδί μιας γυναίκας όταν εκείνη τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εισβολής.

«Πλέον μπορώ να κάνω μια μητέρα ή γιαγιά στο θέατρο. Οι μανάδες έχουν πολλά χαρακτηριστικά και το βασικότερο είναι ότι νοιάζονται για τα παιδιά. Είχα οργανώσει καλά τη σχέση μου με τη μητέρα μου και δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν έφυγε. Σεβάστηκα απόλυτα τις επιθυμίες της κόρης μου και δεν μπορεί κάποιος να ακολουθεί αυτό που επιθυμώ.

Η δουλειά και η συμμετοχή ενός ανθρώπου στην κοινωνία είναι βοηθητική για όλα μας τα προβλήματα. Τις απώλειες τις κουβαλάμε συνέχεια, είναι εδώ, μας βαραίνουν, έχουν τις ώρες τους, με αυτές συμπορευόμαστε. Όταν μια μάνα χάνει την κόρη του καταρρίπτει τους φυσικούς νόμους κι αυτό έχει διαταράξει τις ισορροπίες. Την εγγονή μου την φωνάζω με το όνομα της κόρης μου.

Η συντροφικότητα πάντα έπαιζε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Η μοναξιά είναι άγριο πράγμα. Έχει εξελιχθεί με τα χρόνια, έχει αποκτήσει μεγαλύτερη έγνοια. Το ερωτικό στοιχείο έχει μια διαμάχη και ανταγωνισμό. Τίποτα δεν μένει το ίδιο.

Την ευγένεια την πληρώνεις γιατί θα κάνεις στην άκρη και δεν διεκδικείς αυτά που θα μπορούσες σαν άτομο.

Είπα “ναι ” αμέσως στην Famagusta γιατί έχω ευαισθησία στα κυπριακά ζητήματα. Ήμουν εκεί όταν έγινε η εισβολή! Πάντα τα ζήτημα της Μέσης Ανατολής είχαν σχέση και με την Κύπρο».

Ποια είναι η Σοφία Κούρτη που υποδύεται στη Famagusta;

Η μητέρα του Michael, τον οποίο λατρεύει. Δημοσιογράφος σε διευθυντική θέση μεγάλης αγγλικής εφημερίδας, χήρα πιλότου.

Φιλόδοξη και εργασιομανής κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που με την αποκάλυψή του διαλύονται τα πάντα γύρω της.

Διαβάστε επίσης

Famagusta – Twitter: «Τεράστια Μπεμπεδέλη μας λιώνεις! Δίδαξες απόψε ιστορία και υποκριτική»