Famagusta spoiler – Στέφανος Μιχαήλ: «Η Μαριάννα θα στηρίξει τον Θοδωρή στη δίκη»
Τηλεόραση

Famagusta spoiler – Στέφανος Μιχαήλ: «Η Μαριάννα θα στηρίξει τον Θοδωρή στη δίκη»

Famagusta spoiler – Στέφανος Μιχαήλ: «Η Μαριάννα θα στηρίξει τον Θοδωρή στη δίκη»

Ο ηθοποιός απάντησε για το αν θα παντρευτεί τη σύντροφό του

Ο Στέφανος Μιχαήλ ήταν καλεσμένος στο Ακόμα δεν είδες τίποτα και μίλησε για τη Famagusta, τη σύντροφό του, την Κύπρο και τη φήμη.

«Το Famagusta δεν σημαίνει μόνο επιτυχία, ακουμπά ένα ευαίσθητο σημείο του εαυτού μου, όπως είναι η εισβολή, όπως είναι ο πόνος τον ανθρώπων που βίωσαν τις μαύρες μέρες του κακοκαιριού του 1974. Νιώθω υπερήφανος που μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω για αυτό γιατί δεν έσβησε ποτέ, είναι μία πληγή ανοιχτή. Μπορεί και ο Ελλαδίτης να μάθει 5 πράγματα που έπρεπε να έχει μάθει στο σχολείο.

Η γιαγιά μου είχε στείλει τον γιο της στον πόλεμο. Ήταν στρατιώτης τότε. Όταν η γιαγιά μου μου περιγράφει αυτές τις μέρες που ο θείος μου όταν τον έψαχναν και δεν ήξεραν που είναι, άκουγαν ότι τον είδαν στο τάδε νοσοκομείο και πήγαιναν να τον βρουν και δεν τον έβρισκαν, η γιαγιά μου έλεγε ότι έχασε τη μισή της ζωή. Σκέψου αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν δικά τους πρόσωπα, βιάστηκαν ή έχασαν τα παιδιά τους. Βολευόμαστε με άλλα πράγματα και αφήνουμε το Κυπριακό σιγά σιγά να σβήνει», είπε ο ηθοποιός.

Ο Θοδωρής, ο ρόλος που υποδύεται στη σειρά, μπήκε στη φυλακή για τη δολοφονία της Ελένης, με τους ηθοποιούς να κάνουν γυρίσματα στις φυλακές Λευκωσίας. «Οι σκηνές θα βγουν πολύ ρεαλιστικές λόγω αυτών των γυρισμάτων».

«Η Μαριάννα θα με στηρίξει στη δίκη γιατί ήταν ένα ατύχημα η δολοφονία. Το μόνο λάθος είναι ότι δεν πήγε να ομολογήσει ότι το έκανε και θα έστελνε έναν αθώο στη φυλακή» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Στέφανος Μιχαήλ μένει στην Κύπρο μόνιμα και δεν είναι στα σχέδιά του να μετακομίσει την Ελλάδα. Όπως είπε ο ηθοποιός, είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τον τόπο του και θέλει να επενδύσει σε αυτόν αλλά και να μεγαλώσει τα παιδιά του εκεί.

«Είχα ωραία παιδικά χρόνια, είναι ωραίο να έχεις χωριό, περνά ξέγνοιαστα. Με τη Νάταλι δεν έχουμε κάτι περιστασιακό, είμαστε τώρα 4 χρόνια μαζί, συγκατοικούμε, προχωράει η ζωή μας μαζί, το μέλλον μας είναι μαζί. Κουβεντιάζουμε τον γάμο, δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα».

Για τη σύντροφό του ανέφερε πως είναι ένα πλάσμα που ξεχωρίζει:

«Πολλές φορές βλέπεις μία ωραία γυναίκα και λες μπορεί αν είναι ψωνάρα, ψηλομύτα, αλλά είναι εντελώς το αντίθετο», είπε.

Από τις πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί ξεχωρίζει εκείνη όταν μία θαυμάστριά του «έκλεψε μία βλεφαρίδα μου και την κράτησε».

«Δεν με ενδιαφέρει η φήμη. Δεν πήγα ποτέ να σπουδάσω ηθοποιός, δεν ήταν όνειρό μου. Ήρθε στην πορεία. Δεν θα με επηρεάσει ποτέ αν φύγει η διασημότητα. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι και ούτε πρόκειται. Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερος από κάποιον άλλον. Για ποιον λόγο; Έτσι γίνεσαι νάρκισσος και χάνεις τον άνθρωπο που έχεις μέσα σου. Μπορώ να σου πω ότι σέβομαι πιο πολύ το γκαρσόνι που με εξυπηρετεί παρά το αφεντικό. Πρέπει να πατάμε στη γη», είπε.