Φάνης Μουρατίδης: «Στη συνεργασία μας είχε κακοποιητική συμπεριφορά. Τρομερή υποτίμηση, απαξίωση»
Τηλεόραση

Φάνης Μουρατίδης: «Στη συνεργασία μας είχε κακοποιητική συμπεριφορά. Τρομερή υποτίμηση, απαξίωση»

Φάνης Μουρατίδης: «Στη συνεργασία μας είχε κακοποιητική συμπεριφορά. Τρομερή υποτίμηση, απαξίωση»

Πώς αντιμετώπισε την κατάσταση;

Ιστορίες από τη ζωή και την καλλιτεχνική του διαδρομή μοιράστηκε ο Φάνης Μουρατίδης στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στον χώρο και μάλιστα από έναν άνθρωπο στον οποίο έτρεφε θαυμασμό και βαθιά εκτίμηση.

«Απογοητεύτηκα με κάποιους ανθρώπους της δουλειάς μου που τους είχα ψηλά και τους θαύμαζα».

«Υπάρχει μία θεωρία που λέει “ο άνθρωπος να είναι ταλαντούχος και εμένα δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο… Το ταλέντο εξαγνίζει την όποια συμπεριφορά. Για εμένα δεν πηγαίνει έτσι. Για εμένα θα ήθελα να υπάρχει ένα θετικό πρόσημο στην εξίσωση καλλιτέχνης – άνθρωπος. Σε αυτή τη ρότα έχω βάλει και τον εαυτό μου. Προσπαθώ να με τιθασεύω και να με δουλέψω για να μην βγάλω με αρνητικό πρόσημο αυτή την εξίσωση».

«Όταν πρωτοείχα έρθει στην Αθήνα ήταν να συνεργαστώ με αυτόν τον άνθρωπο, ένας άνθρωπος που τον θαύμαζα πάρα πολύ. Όταν ήρθε η ώρα να δουλέψω με αυτόν τον άνθρωπο έλεγα “πόσο σε θέλει αυτή η μπάλα;”. Αρχίζει η πρώτη πρόβα και δεν πήγαν όπως τα έχω φανταστεί, η δεύτερη πρόβα με έφερε σε πιο δύσκολη θέση, τρίτη πρόβα αρχίζω και ιδρώνω, τέταρτη πρόβα “λέω Παναγία μου πώς θα τη βγάλουμε;”, έβδομη πρόβα έφυγα από τη δουλειά. Είναι πάρα πολύ δύσκολη επιλογή να φύγεις όταν δεν έχεις άλλη επιλογή».

«Βγαίνουν πολλές φορές και λένε “γιατί άντεξαν άσχημες συμπεριφορές”. Εύκολα πράγματα είναι αυτά να τα λέμε. Επειδή είσαι εσύ γενναίος δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι γενναίοι σαν και εσένα. Και επειδή δεν ήμασταν γενναίοι σαν και εσένα πρέπει να μας βασανίζουν;».

«Με απογοήτευσε το περιστατικό. Είχε μία κακοποιητική συμπεριφορά σε επίπεδο συνεργασίας. Τρομερά μεγάλη υποτίμηση, απαξίωση. Δεν υπήρξε όμως ποτέ η σκέψη ότι τελείωσαν όλα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Φάνης Μουρατίδης: «Είχαν απειλήσει τον πατέρα μου. Του είπαν “γιος σου; θα σ΄τον φτιάξω…”»