Φάνης Μουρατίδης: «Στην όγδοη πρόβα έφυγα, γιατί ο σκηνοθέτης – ηθοποιός…»
Τηλεόραση

Φάνης Μουρατίδης: «Στην όγδοη πρόβα έφυγα, γιατί ο σκηνοθέτης – ηθοποιός…»

Φάνης Μουρατίδης: «Στην όγδοη πρόβα έφυγα, γιατί ο σκηνοθέτης – ηθοποιός…»

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε και για την παροιμιώδη αφηρημάδα του

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη για επαγγελματικές συνεργασίες, την αναγνωρισιμότητα, το ρόλο του ως πατέρας.

Αναφερόμενος σε επαγγελματικές του συνεργασίες που τον απογοήτευσαν και την αναγνωρισιμότητα, είπε:

«Έχω απογοητευτεί πολύ από ανθρώπους του χώρου που θαύμαζα και μου γκρεμίστηκαν όλα τα όνειρα. Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ, έφυγα από τη δουλειά. Μέσα στην όγδοη πρόβα έφυγα γιατί ο σκηνοθέτης-ηθοποιός με απογοήτευσε και έμεινα άνεργος».

«Μου έχει τύχει να μου κάνει παρατήρηση νεότερος συνάδελφος, γιατί η δική μου γενιά κάνει χιούμορ με κάποια πράγματα που η νεότερη γενιά δεν βρίσκει πουθενά την πλάκα σε αυτό το χιούμορ. Σήμερα εν έτη 2023 οφείλω να το σεβαστώ και να προσαρμοστώ».

«Η προσέγγιση μας από το κοινό έχει να κάνει με την πρόθεση με την οποία μας προσεγγίζουν. Μας έχουν τύχει και τριτοκοσμικές ασχήμιες. Από χτύπημα στην πλάτη μέχρι να σε πιάσει ο άλλος από το λαιμό και να σε σέρνει… Για εμένα είναι συγκινητικό όταν έρχεται ο κόσμος να μου πει το πρόβλημα του, με ορίζει…».

Επίσης μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας αλλά και την παροιμιώδη αφηρημάδα του:

«Με την Άννα Μαρία κάθε φορά ανακαλύπτουμε και κάτι καινούργιο. Με καθοδηγεί η σύντροφός μου σε ό,τι αφορά τα παιδιά. Έχω ένα θέμα με την αφηρημάδα μου και αυτό είναι το κουραστικό. Έχει τύχει να πάω στο σχολείο με τις τσάντες χωρίς τα παιδιά. Με πήρε τηλέφωνο η μητέρα τους και μου είπε να γυρίσω να πάρω και τα παιδιά. Τουλάχιστον είχα πάρει τις τσάντες! Παλιά οι γονείς είχαν να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους έξω από το σπίτι. Πλέον υπάρχουν και μέσα στο σπίτι από το διαδίκτυο ως εχθρό».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: