Φειδίας στη Ναταλία Γερμανού: «Κυρίαρχος στόχος μου είναι η Eurovision»
Τηλεόραση

Φειδίας στη Ναταλία Γερμανού: «Κυρίαρχος στόχος μου είναι η Eurovision»

Φειδίας στη Ναταλία Γερμανού: «Κυρίαρχος στόχος μου είναι η Eurovision»

Σωτήρης και Φειδίας ήταν καλεσμένοι στο Καλύτερα δε γίνεται και αποκάλυψαν ότι έχουν πρόταση για εμφανίσεις το καλοκαίρι

Ο Σωτήρης Γιαζιτζόγλου και ο Φειδίας Ηροδότου του Fame Story και τώρα του J2US ήταν καλεσμένοι της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δε γίνεται.

«Θυμάμαι να έχω γεμίσει με την αδελφή μου το σπίτι με CD από το Fame Story και είχα πει ότι αν ξαναγίνει θέλω να πάω. Και να που έγινε.

Από το Fame έγινε αυτό, πήραμε αυτή την αγάπη την επιθετική» είπε ο Σωτήρης.

«Επειδή εγώ κι ο Σωτήρης ήμασταν μακριά από ίντριγκες γι’ αυτό πιστεύω ότι διαφέραμε» ανέφερε ο Φειδίας για να εξηγήσεις γιατί είναι τόσο αγαπητοί.

«Δεν τσακωνόμαστε, διαφωνίες έχουμε στις πρόβες. Συμβουλές δίνουμε μεταξύ μας.

Υπάρχουν και στιγμές που ο ένας θέλει να πάρει την πρόβα πιο σοβαρά ο άλλος πιο χαλαρά, συμβαίνουν αυτά.

Δεν είμαστε συγκάτοικοι. Μένουμε κοντά, κάνουμε παρέα έτσι κι αλλιώς οπότε αν είμαστε σε μέρος που δεν ενοχλούμε κάνουμε πρόβες.

Ένα τραγούδι που έχω απωθημένο είναι το “Έρωτά μου ανεπανάληπτε”, δεν θα μου κάτσει ποτέ, το έχω αποδεχτεί» είπε ο Σωτήρης.

Όπως είπε ο Φειδίας, στόχος τους είναι η συμμετοχή τους στη Eurovision ενώ ο Σωτήρης δήλωσε ότι θέλει να κάνει κάτι στο λαϊκό τραγούδι.

«Εγώ θέλω να ακολουθήσω τον δρόμο του pop performer, να αγαπήσει ο κόσμος αυτό που κάνω σε μουσικές σκηνές και συναυλίες, ένας κυρίαρχος στόχος μου είναι η Eurovision, είναι ένα όνειρο και να βγάλουμε τραγούδια επιτυχίες» είπε ο Φειδίας και η Ναταλία Γερμανού συμφώνησε ότι είναι έτοιμος για αυτό.

«Εγώ πάλι θέλω να ακολουθήσω το pop ερωτικό και λαϊκό τραγούδι. Βλέπω τον εαυτό μου σε μουσική σκηνή και συναυλίες που τρελαίνομαι. Δόξα τω Θεώ έχουμε πρόταση για το καλοκαίρι, ελπίζουμε όντως να πραγματοποιηθεί. Είμαστε σαν μονάδες στο ίδιο σύνολο. Ο καθένας τη διαδρομή του» είπε ο Σωτήρης.