Φίλιππος Σοφιανός: «Μετά από αρκετά χρόνια αποχής, επέλεξα τον Παράδεισο λόγω του άκρατου επαγγελματισμού»
Τηλεόραση

Φίλιππος Σοφιανός: «Μετά από αρκετά χρόνια αποχής, επέλεξα τον Παράδεισο λόγω του άκρατου επαγγελματισμού»

Φίλιππος Σοφιανός: «Μετά από αρκετά χρόνια αποχής, επέλεξα τον Παράδεισο λόγω του άκρατου επαγγελματισμού»

Το κομπλιμέντο που έκανε στην Κατερίνα Καινούργιου και τον πατέρα της

Ο Φίλιππος Σοφιανός ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή το γεγονός ότι μπήκε στον Παράδεισο των κυριών. Η παρουσιάστρια μάλιστα αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός ήταν συμμαθητής του πατέρα της.

«Ο μπαμπάς σου ήταν σούπερ, είχε τα μάτια τα δικά σου οπότε καταλαβαίνεις τι γινόταν όταν κοίταζε!» είπε στην Κατερίνα.

Μιλώντας για τον ρόλο του Ιωσήφ Λεβί είπε: «Μετά από αρκετά χρόνια αποχής από την τηλεόραση -γιατί πήγα στην Κύπρο και γύρισα και βρήκα μια τηλεόραση εντελώς διαφορετική- το μόνο κριτήριο ήταν ο σκληρός, άκρατος επαγγελματισμός.  Είχα δουλέψει παλιά με τον Γιάννη Βασιλειάδη, τον σκηνοθέτη, ήξερα τον τρόπο που δουλεύει και μου είπε ποιο είναι το συνεργείο, γιατί είναι πολύ σημαντικοί οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες. Έχει σημασία ποιος κάνει το μοντάζ, τα φώτα. Όταν είδα το στούντιο και τις προδιαγραφές της σειράς, είπα ναι. Είναι μια σειρά εποχής που για το επίπεδο του καθημερινού είναι υψηλών προδιαγραφών. Ο διευθυντής φωτογραφίας σκίζει» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν θα υπάρξει επανασύνδεση με τη Βικτώρια. Θα έρθει η περιβόητη κάθαρση

Ο ηθοποιός απάντησε γιατί ακυρώθηκε η παράσταση με πρωταγωνίστρια τη Ζέτα Δούκα.

«Τι δυσάρεστη ιστορία… Θα πούμε ονόματα αναγκαστικά. Στο θέατρο Αυλαία είχα μια πολύ καλή σχέση τον προηγούμενο χειμώνα παίζοντας την Ολεάνα, με πολύ καλούς όρους. Συμφωνούμε να κάνουμε ένα εξαιρετικό έργο, ένα θρίλερ κωμωδία που είχε γίνει ταινία το 1992 με τη Σερ. Μπαίνουμε στην πρόβα, προχωράμε, κάνουμε την φωτογράφιση. Μία βδομάδα πριν από την πρεμιέρα έρχεται το θέατρο και μας λέει ότι δεν μπορούν να μας πληρώσουν. Σκέφτηκαν να κάνουν μια ακριβή παραγωγή. Δεν νομίζω να κινηθώ νομικά γιατί η Δικαιοσύνη είναι αργή. Κόστισε τον χειμώνα των ηθοποιών. Χωρίς συμβόλαιο στα χέρια μας, τρέχα γύρευε» είπε.