Fipster: «Η σχέση μου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι και λίγο γκομενική»
Τηλεόραση

Fipster: «Η σχέση μου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι και λίγο γκομενική»

Fipster: «Η σχέση μου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι και λίγο γκομενική»

Όσα είπαν στην εκπομπή, Ελένη, για τη φιλία τους

Στην εκπομπή, Ελένη, παραχώρησαν συνέντευξη ο Fipster και ο Κωνσταντίνος Βασάλος και αναφέρθηκαν στην φιλία τους αλλά και την πρώτη τους γνωριμία.

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι δυο τους συμμετείχαν στο Asia Express και κατάφεραν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφερόμενος στην γνωριμία τους αλλά και τη φιλία τους, είπε: «Είδα έναν κοινωνικό τύπο που μου έσπαγε τα νεύρα. Στο Asia Express δεθήκαμε ακόμα πιο πολύ, γιατί περάσαμε δύο μήνες πολύ έντονους. Την πρώτη κίνηση για να τα ξαναβρούμε την κάνει ο Φίλιππος, γιατί ξέρει ότι έχει άδικο. Αυτό που μας ενώνει πιο πολύ είναι το χιούμορ.

Μπορεί να δείξω μία κοπέλα στον Φίλιππο και να μου πει “αυτή είναι δευτεράντζα, δεν κάνει για εσένα”. Μεγαλώνοντας έχεις την ωριμότητα να επιλέγεις ποιον θες δίπλα σου. Ο καλός φίλος είναι στην ίδια βαθμίδα με την οικογένεια».

Από την πλευρά του, ο Fipster πρόσθεσε: «Όταν είδα πρώτη φορά τον Κωνσταντίνο, έλεγα από μέσα μου “ποιος νομίζει ότι είναι με αυτό το ύφος;”. Ήταν τύπου… είμαι ο μορφονιός, που έχω βγει από το Survivor που έκανε 70%. Με τον Κωνσταντίνο μπορεί να τσακωνόμαστε και μέσα σε δυο λεπτά τα ξαναβρούμε.

Ο Κωνσταντίνος δεν συμπαθεί καμία μου σχέση, ότι και να του γνωρίσω μου λέει ότι δεν κάνει. Η σχέση μας είναι φιλική, οικογενειακή, γκομενική. Εγώ δεν θέλω να έχει άλλους φίλους, ζηλεύω. Τον Κωνσταντίνο τον βλέπω σαν μεγάλο μου αδερφό. Η σχέση μας έχει λίγο απ’ όλα».

Διαβάστε επίσης

Fipster: «Πέρασα μια φάση που έλεγα “τι ωραία είναι η ζωή” ενώ ήμουν χάλια μέσα μου»