First Dates: Ο… έρωτας στο Star έρχεται σε νέες μέρες προβολής
Τηλεόραση

First Dates: Ο… έρωτας στο Star έρχεται σε νέες μέρες προβολής

First Dates: Ο… έρωτας στο Star έρχεται σε νέες μέρες προβολής

Σχεδόν καθημερινή δόση πάθους στους δέκτες μας

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε το First Dates στο Star καθώς από τα πρώτα του επεισόδια το τηλεοπτικό κοινό έδειξε πως αγκάλιασε το νέο ριάλιτι γνωριμιών που εκτοξεύθηκε στα trends του Twitter ενώ ακολούθησε ανοδική πορεία και στα νούμερα τηλεθέασης.

Το Star αφουγκράστηκε τον παλμό και δεδομένου ότι το φινάλε του MasterChef αφήνει ώρες κενές το κανάλι ρίχνει το First Dates σε σχεδόν καθημερινή βάση στους δέκτες μας.

Συγκεκριμένα από τις 19/6 η Ζενεβιέβ Μαζαρί περιμένει όλους τους singles της χωράς μας για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού σε νέες μέρες προβολής και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, Τρίτη, τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 11 το βράδυ.

First Dates: Κρητικός παλαιών αρχών ψάχνει για Jolie και το Twitter παθαίνει… αναφυλαξία

Στο First Dates δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή τη συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους. Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά: Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ. Μπορεί όμως και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους. Όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή.