Φωκάς Ευαγγελινός: «Φέτος δεν έχω ακούσει κανένα τραγούδι της Eurovision. Δεν θέλω να μου αποσπά τίποτα την προσοχή»
Τηλεόραση

Φωκάς Ευαγγελινός: «Φέτος δεν έχω ακούσει κανένα τραγούδι της Eurovision. Δεν θέλω να μου αποσπά τίποτα την προσοχή»

Φωκάς Ευαγγελινός: «Φέτος δεν έχω ακούσει κανένα τραγούδι της Eurovision. Δεν θέλω να μου αποσπά τίποτα την προσοχή»

Οι 5 καλύτερες φωτογραφίες που έχει κάνει και η πιο αγχωτική στιγμή

Ο Φωκάς Ευαγγελινός μίλησε λίγες ημέρες πριν από τη Eurovision για τη δική του εμπερία στον διαγωνισμό, αλλά και για τη Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι.

«Είμαι ευγνώμων που μπήκα σε αυτήν την ομάδα με τη Μαρίνα, είναι κάτι πολύ καινούριο για εμένα, είναι ένα καινούριο άκουσμα και για τον κόσμο, χωρίς να υποτιμώ τα άλλα που έχουν πάει και το αντιμετώπισα ως μια καινούρια λευκή σελίδα και για εμένα, φέρνοντας απλά την εμπειρία που έχω. Ευχαριστώ την ΕΡΤ, τον πρόεδρο, αλλά πάνω από όλα τη Μαρίνα γιατί δημιουργήθηκε μία ομάδα, το έχει αυτό η Μαρίνα, να ενώνει κόσμους, που πιστεύω ότι θα φέρουμε ένα υπέροχο καλλιτεχνικά αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά στο ΕΡΤ Backstage.

«Όλοι λένε ποιο είναι το εύρημα και ποιο είναι το εύρημα. Δεν υπάρχει εύρημα, υπάρχουν όμως τρία ευρηματικά λεπτά. Η Μαρίνα έχει μία αμεσότητα και αυτό το εκμευταλλεύτηκα και σκηνικά. Το κομμάτι έχει διαφορετικές θερμοκρασίες, οπότε αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσεις και σκηνικά», τόνισε.

«Έχω πάει σίγουρα 15 φορές στη Eurovision. Είναι ωραία εμπειρία και μόνο η λέξη διαγωνισμός εμένα με εξιτάρει», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός χορογράφος.

Για το ποιες είναι οι 5 καλύτερες χρογραφίες που έχει κάνει, απάντησε: «Πρώτα είναι η Έλενα Παπαρίζου, το My Number One. Η Έλενα έχει την πρώτη θέση στην καρδιά μου. Το δεύτερο που δεν το λάτρεψα αλλά ήρθε πρώτο είναι το Believe. Το Hold me με το Αζερμπαϊτζάν, το Shady Lady με την Ουκρανία, έχω πολλά.  Το Die Together, μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η αφαίρεση. Ζήλεψα τη φετινή νικήτρια με το Euphoria, είπα ουάου είναι το Νο1».

«Το πιο φοβερό και με αγωνία σκηνικό ήταν όταν άνοιξε το φόρεμα της Έλενας Παπαρίζου λίγο πριν βγει στη σκηνή. Άνοιξε το φερμουάρ. Αλλά ό,τι όμορφο είναι να συμβεί, συμβαίνει. Φέτος δεν έχω ακούσει κανένα τραγούδι γιατί δεν θέλω να μου αποσπά και να φαντάζομαι τίποτα, πέρα από το δικό μας. Βλέπω τις άλλες συμμετοχές όταν πάω στον διαγωνισμό»

Διαβάστε ακόμα

Φωκάς Ευαγγελινός: Το control του J2US τον αποχαιρέτησε λίγο πριν αναχωρήσει για τη Σουηδία